Na jesenskom druženju SDP-a u Cestici, mladi iznijeli svoje probleme saborskoj zastupnici Antolić Vupora

vv | 28.10.2024. u 08:02h | Objavljeno u Društvo

Nedostatak mjesta u vrtićima, skupi stanovi, manjak slobodnog vremena i male plaće, glavni su poteškoće koje muče mlade, a mogle su se čuti na SDP – ovu jesenskom druženju u općini Cestica.

Svoje probleme mladi su iznijeli saborskoj zastupnici i predsjednici SDP – a Varaždinske županije Barbari Antolić Vupora. Stariji su se žalili na sramotne male mirovine koje primjerice za 41 godinu staža iznose 560 eura.

Druženje je okrunjeno glazbom, pečenim kestenima, domaćim moštom i vinom, a stotinjak okupljenih mogli su uživati u super ukusnim pizzama i kebabu koje su spremali organizatori iz Općinske organizacije SDP – a Cestice predvođeni Žarkom Rodešom te članicom Glavnog odbora stranke Lucijom Vupora i Patricijom Hip iz Foruma mladih SDP – a.

Antolić Vupora isti je dan bila gošća na vatrogasnom kotliću DVD - a Hrastovsko. Tamošnje Društvo izložile je svoju vatrogasnu opremu, a posjetitelji su se mogli uvjeriti i kako je to biti vatrogasac. Vatrogasci su napomenuli kako oni nisu NAKAZE, kako ih nazivaju neki obijesni građani, već korisni članovi zajednice.