Na III. osnovnoj školi Varaždin oformili poštanski ured za Valentinovo

VV | 18.2.2022. u 17:00h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Učenici i djelatnici III. osnovne škole Varaždin, na inicijativu članova Dječjeg foruma, na zanimljiv su način obilježili Valentinovo- otvaranjem poštanskog ureda. Za učenike su pripremili posebno dizajnirani Valentinovski sandučić gdje su mogli stavljati svoja pisma namijenjena simpatijama, prijateljima, učiteljima, stručnim suradnicima te tehničkom i administrativnom osoblju škole. Pisma su mogli pisati tijekom cijelog tjedna, a u petak 11. veljače učenici 7.a razreda- Valentinovski poštari i poštarice su zajedno s pedagoginjom i učiteljicama sortirali pisma koja su na samo Valentinovo podijelili po razredima.

- Ovo je bila odlična prilika da učenike aktiviramo da ponovo rukom pišu pisma i poruke. U današnje vrijeme većina učenika piše poruke putem društvenih mreža, a na ovaj način potaknuli smo ih na prisniji način komunikacije, a ujedno su se i dobro zabavili. Naši učenici bili su veoma kreativni u pisanju pisama, a posebno nas veseli što su pisma došla u ruke svih učenika, ali i djelatnika Škole- od ravnateljice do spremača - rekla nam je pedagoginja Valentina Habunek Mrazović.

Valentinovo na III. OŠ proširilo se izvan granica naše domovine. Valentinstag su posebno obilježili učenici 3.a razreda i njihova učiteljica njemačkog jezika Željka Hutinski. Oni su izmijenili poruke ljubavi i prijateljstva s učenicima iz Njemačke u sklopu etwinning projekta „Wollen wir uns deutschen“.

https://padlet.com/zeljkahutinski/l2veyvj4f3ewfhu8

Treca_OS_Varazdin_1.jpg

Treca_OS_Varazdin_2.jpg

Treca_OS_Varazdin_4.jpg