Mrvice iz dnevnog boravka na 12. Tjednu smijeha za najmlađu publiku

Sponzorirani članak | 26.5.2021. u 10:12h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Ovu veselu predstavu donose Vam Petar Atanasoski, Nataša Kopeč, Ana Marija Vrdoljak, Ante Krstulović, Dunja Fajdić, Berislav Tomičić, Iskra Jirsak i Gorana Marin u režiji Franke Perković

Za najmlađu publiku i sve koji se tako osjećaju na 12. Tjednu smijeha pripremili smo predstavu Sanje Pilić MRVICE IZ DNEVNOG BORAVKA 6. lipnja 2021. s početkom u 11:00 sati.

Ovo je priča o jednoj neobičnoj zagrebačkoj obitelji. O svemu nam pripovijeda desetogodišnji dječak Janko. On je izrazito pametan i zbog toga mu je u školi često dosadno. Janko je umjetnički nadaren. Odlično piše i surađuje s časopisom za mlade. Piše članke u kojima progovara o svakidašnjim problemima koji ga muče. Jankov tata je nezaposlen. Inače je diplomirani filozof, ali kod kuće izrađuje nakit. Jankova mama je crtačica u Zagreb filmu, a sestra Marina je otkvačena srednjoškolka koja neprestano brine o svom izgledu, frizuri i noktima. Obitelj muči nestašica novca i zbog toga su svi nervozni i često se svađaju. Janka muče i drugi problemi. Zaljubljen je u Moranu, prijateljicu iz razreda koja se ponaša vrlo čudno prema njemu. Mnoge su obitelji upravo takve. Gotovo svaki obiteljski dom ima dnevni boravak pun mrvica.

Problemi koji muče Janka nisu ni malo neobični. Ono što je neobično je način na koji je Janko naumio sve te probleme riješiti. Odlučio je izraditi robota – tj. pravu, pravcatu inteligentnu roboticu koja će hodati, govoriti i misliti. Janko je uvjeren da će Robotka kad bude dovršena pronaći odgovore na sva pitanja. Je li to stvarno moguće? Hoće li Robotka oživjeti? Može li jedan umjetni stroj kao što je robot riješiti probleme i zavrzlame koje su zapravo napravili ljudi?

Ovu veselu predstavu donose Vam Petar Atanasoski, Nataša Kopeč, Ana Marija Vrdoljak, Ante Krstulović, Dunja Fajdić, Berislav Tomičić, Iskra Jirsak i Gorana Marin u režiji Franke Perković.

12. Tjedan smijeha održat će se na ljetnoj pozornici Arene Varaždin. U slučaju lošeg vremena predstave će se izvoditi u maloj dvorani Arene Varaždin. Ulaznice su u prodaji putem Interneta u sustavu Entrio.hr na linku: http://bit.ly/12tjedansmijeha te u Varaždinu u Suvenirnici na Korzu i Ghetaldus optici u Gajevoj ulici.

Dopustite nam da vas nasmijemo. Vidimo se na predstavama.