MISS BEAUTY Patricija Dimitrovski iz Varaždinskih Toplica osvojila titulu Miss fotogeničnosti

TZ | 26.11.2021. u 13:55h | Objavljeno u Društvo

U zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održan je izbor Miss Beauty, na kojem je jednu od titula pratilje, Miss fotogeničnosti, osvojila Patricija Dimitrovski, iz Varaždinskih Toplica. Pobjednica natjecanja je Marinela Grljušić iz Požege, dok su za prvu pratilju izabrane Patricia Markač, a naslov druge pratilje ponijela je Sara Perišić. Lijepa Patricija prenijela nam je svoje dojmove s natjecanja u Zagrebu.

miss.jpg

- Stvarno neočekivano! Sve cure su bile prekrasne i kunkurencija je bila stvarno velika. Mnogo vremena provodim kao model raznih revija, te puno ulažem u sebe, pa tako svoje slobodno vrijeme provodim trenirajući. Dojmovi se još nisu slegli ali sam presretna i nadam se da ću ostvariti svoj cilj te se nastaviti baviti ovim poslom. Svaki trud se isplati - ističe Dimitrovski.

"Miss beauty Croatia & Timeless beauty 2021" novi je projekt dviju bivših manekenki Sanje Bjedov Popović i Tamare Roglić koje danas vode modnu agenciju. Na događaju u KD Lisinski, održanom 24. studenog, dodjeljeno je pet nagrada u pet različitih kategorija, a dodana je i nova kategorija - Top beauty.

miss2.jpg

Osim nagrada mladim ljepoticama, dodjeljene su i nagrade u sklopu kategorije Timeless beauty. Skulpturu akademskog kipara Petra Popijača zavrijedile su žene koje su svojom bezvremenskom ljepotom i karizmom obilježile desetljeća. Ovoga puta ovaj laskavi kipić dobile su Ana Sasso, Ksenija Urličić, Ivana Mišković, Mia Begović i Zdenka Kovačiček. TZ

Označeno u