Mateja Liber na izboru za Najljepšu mamu Hrvatske: U Šibeniku će nas predstaviti anđeli Foto: Krešimir Đurić

Mateja Liber na izboru za Najljepšu mamu Hrvatske: U Šibeniku će nas predstaviti anđeli

| 1.5.2023. u 16:10h | Objavljeno u Društvo

- Osjećam se kao prava princeza – uz osmijeh nam je rekla 37-godišnja Mateja Liber iz Sračinca, u haljini koju su osmislili dizajnerica Snježana Radev i slikar Željko Prstec.

Haljina je to u kojoj će se Mateja ovog vikenda predstaviti u Šibeniku u finalu Izbora za najljepšu mamu Hrvatske.

mateja_liber_izbor_za_najljepsu_mamu_01052023_4.JPG

- Mateja povremeno nosi moje haljine na revijama, to joj je poput hobija. Kažu da manekenke moraju biti visoke, ali ja uvijek kažem da moje haljine nose realne žene, a i sitne i niske žene su graciozne. Kako bismo predstavili i Varaždin i Varaždinsku županiju, dogovorili smo se da se Mateja na izboru za najljepšu mamu predstavi našom lijepom baroknom haljinom. Zamolila sam gospodina Prsteca da zajedno napravimo tu haljinu, tako da smo je zajedno osmislili. Pripomogla nam je i Varaždinska županija, pa će haljina kasnije ići na licitaciju, a dobiveni novci bit će namijenjeni županijskoj Zakladi za pomoć djeci Vita – napomenula je Snježana Radev, vlasnica modnog studija Brokat.

mateja_liber_izbor_za_najljepsu_mamu_01052023_3.JPG

Haljina je rađena od prirodnog, starinskog damasta, kroj je barokni, a ukrašavaju je dobro poznati anđeli Željka Prsteca.

Što je o ovoj jedinstvenoj haljini, ali i kišobranu i ogrlici koji idu uz nju, kazao poznati varaždinski umjetnik Željko Prstec, te što nam je Mateja Liber još rekla uoči odlaska u Šibenik, pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...

mateja_liber_izbor_za_najljepsu_mamu_01052023_2.JPG

mateja_liber_izbor_za_najljepsu_mamu_01052023_1.JPG