Ludbreški srednjoškolci natjecali se na Playstationu, a potom volonterke oslikavale zidove škole Foto: Srednja škola Ludbreg

Ludbreški srednjoškolci natjecali se na Playstationu, a potom volonterke oslikavale zidove škole

V.M./Varaždinske vijesti | 1.3.2017. u 14:30h | Objavljeno u Društvo

U organizaciji 2. d razreda Srednje škole Ludbreg i uz podršku Volonterskog kluba Srednje škole Ludbreg u subotu 25. veljače održano je PS4 FIFA 17' Gaming week, humanitarno igranje na konzoli Playstation 4.

Svaki natjecatelj je umjesto novčane kotizacije trebao donirati živežne namirnice, higijenske potrepštine ili druge potrebne artikle koji će se pokloniti Socijalnoj samoposluzi „Kruh sv. Antuna“ u Varaždinu.

Sudjelovanju u akciji koja je nazvana “Igraj se i pomogni” pridružilo se puno učenika iz različitih zanimanja Srednje škole Ludbreg.

- S obzirom na 30 prijavljenih učenika, akcija je nadmašila sva očekivanja, te je prikupljeno mnogo namirnica za Socijalnu samoposlugu. Što se tiče samog rezultata koji je u ovakvim akcijama u drugom planu, pobijedio je učenik 2.d razreda Nino Leš. U velikom finalu svladao je razrednika i organizatora akcije. Akciji su se pridružili i još neki djelatnici naše škole te im se ovom prilikom zahvaljujem. Također zahvaljujem i učeniku 2.d razreda Robertu Foderu koji nam je posudio konzolu na kojoj se je održao turnir – rekao je Željko Posavec, nastavnik u Srednjoj školi Ludbreg.

Toga dana i kreativni volonteri srednjoškolskog kluba odlučili su darovati svoje vrijeme, energiju i talent za oslikavanje zidova škole.

Učenice Lea Kramar, Tamara Vidulić, Ines Kovač, Ana Majić, Ivana Đuran, Marta Šestak i Ana-Marija Lilak, u skladu sa svojim slobodnim vremenom i obvezama u školi, već neko vrijeme oslikavaju zidove, te su odlučile ovu subotu privesti kraju svoja umjetnička djela, ili započeti neka nova.

- Škola je sada bogatija, inspirirajuća i motivirajuća za učenike i sve koji dođu u našu školu - poručili su iz Srednje škole Ludbreg.