LJETO U VARAŽDINU Ovaj vikend ne propustite Craft Beer Fest, Fontana Blues Festival...

vv | 29.7.2022. u 19:40h | Objavljeno u Društvo

Ljeto u Varaždinu nije samo godišnje doba, ono je bogati, šareni mozaik kulturnih, umjetničkih i zabavnih programa i sadržaja koji večeri, a posebice vikende, u Varaždinu čine sjajnim mjestom za izlet i druženje.

I ovog vikenda čekaju vas brojni sadržaji.

Fontana Blues Festival dokaz je da vrijeme leti dok se zabavljaš – naime, ove godine održat će se već 20. Fontana Blues Festival u Varaždinu, kao što mu ime kaže, “kod fontane”, odnosno na Kazališnom trgu. Uz domaća i strana blues imena, nastupit će i začetnici ideje Fontana Blues Festivala, a publika će u dva dana imati prilike poslušati kako blues interpretiraju razni izvođači.

Jubilarni Fontana Blues Festival, kao i do sada, održat će se bez naplate ulaznica za sve posjetitelje. Organizira ga Koncertni ured Varaždin, a počinje u petak u 20.30 sati.

fontana-blues-festival.jpg

25. Craft Beer Fest održat će se od 29. do 31. srpnja na Kapucinskom trgu.

Osnovni koncept manifestacije je, po uzoru na craft festivale diljem svijeta, osmišljen kao trodnevni glazbeno-zabavno-prodajni događaj. Ponudu pića čini isključivo craft pivo domaćih proizvođača. Predviđeno radno vrijeme je od 18 do 2 sata.

Cijene su festivalske (0,5 L=15/20kn) te posjetiteljima omogućuju isprobavanje domaćih craft piva. Za ovaj jubilarni CBF organizatori su pripremili: +30 točenih vrsta craft piva, +80 vrsta craft piva u boci i to od +15 hrvatkih craft pivovara.

Program će voditi najbolji varaždinski animator (dobitnik nagrade HTZ-a “Animator godine 2019”) Krunoslav Čolo – STARI PIVSKI VUK.

Detaljan pregled događanja ovog vikenda pogledajte u nastavku:

najava_28-7.jpg