Ljetni radovi u Studentskom domu: "Ulickavaju" se parketi i zidovi,uvodi novi sustav grijanja i hlađenja... Foto: Studentski centar u Varaždinu

Ljetni radovi u Studentskom domu: "Ulickavaju" se parketi i zidovi,uvodi novi sustav grijanja i hlađenja...

VV | 26.7.2023. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

I ove godine, dok su studenti na ljetnom odmoru, Studentski centar u Varaždinu uvodi novi sustav grijanja i hlađenja na obnovljive izvore energije u prizemlju studentskog doma A (starom domu) nakon što je isti zahvat već napravljen na preostala dva kata ovog starog zdanja.

Nastavno na radove izvedene tijekom prošlog ljeta dovršeno je postavljanje LED rasvjete u cijelom objektu, a zamijenjeni su krovni prozori, laminati kao i madraci, objavljeno je na stranicama Studentskog centra u Varaždinu.

Kako bi cijeli Studentski centar uređen i osvježen dočekao svoje stanare i brucoše u rujnu na početku nove akademske godine, obavljaju se i ostali ljetni, već uobičajeni poslovi na održavanju interijera studentskih domova i restorana, od lakiranja parketa, farbanja zidova i generalnog čišćenja, pa do uređenja okoliša, solarnih klupa, zelenih i sportskih površina. 

ljetniradovi_2023_05.jpg

ljetniradovi_2023_06.jpg

ljetniradovi_2023_08.jpg

ljetniradovi_2023_07.jpg