KLUB MLADIH IVANEC Božićne potrage za blagom i izbor najružnijeg zimskog džempera! Foto: Grad Ivanec

KLUB MLADIH IVANEC Božićne potrage za blagom i izbor najružnijeg zimskog džempera!

Varaždinske vijesti | 15.12.2021. u 11:54h | Objavljeno u Društvo

Klub mladih Ivanec nizom je zabavnih sadržaja za velike i male ispunio prošli adventski vikend u Ivancu.

U subotu u podnevnim satima priredio je veselu božićnu potragu za skrivenim blagom za najmlađe. Potrazi se odazvalo 50-ero djece, koja su sustavom pitalica brzo odgonetnula gdje se skriva blago. Za vještu potragu nagrađena su poklon paketićima.

Klub mladih za uspješnu je potragu djecu nagradio s oko 300 slatkih sa slatkišima, a veselje je bilo toliko da mladi razmišljaju o tome da nakon Nove godine prirede još jednu sličnu potragu za najmlađe.

U nešto zahtjevniju potragu za blagom uputilo se i desetak ekipa s 25 odraslih sudionika.

Nakon zabavnog odgonetavanja tajanstvenih uputa koje su vodile od lokaliteta na gradskoj špici i Muzeja planinarstva do „hvatanja“ člana KMI-a Ivana Golubića po parku, najuspješniji su nagrađeni večerom u Lipiju, pićem u objektu Gost&Ona, zimskim poklon paketima, poklon bonovima za kuhano vino, gin i sl.

Odlična atmosfera vladala je u subotu u večernjim satima uz Trash Night DJ-a Nesho i zabavu koja je potrajala do kasnijih sati. Dobrom raspoloženju pridonio je i Ugly Christmas Sweater Party – biranje najružnijeg zimskog džempera! Uvjerljivo prvo mjesto osvojio je Karlo Roginek, druga je bila Silvija Šoštarić, a treća Emina Garibović iz Varaždina.

ivanec_advent_11122021_1.jpg

ivanec_advent_11122021_2.jpg

ivanec_advent_11122021_3.jpg

ivanec_advent_11122021_4.jpg

ivanec_advent_11122021_5.jpg