Publika se i prošle godine dobro zabavila i nasmijala predstavama Foto: Grad Lepoglava / ilustracija

Kazališne noći: Lepoglava ovog vikenda postaje središte amaterskog kazališta

Varaždinske vijesti | 8.3.2017. u 19:15h | Objavljeno u Društvo

Lepoglava će nadolazećeg vikenda biti središte amaterskog kazališta sjeverne Hrvatske. Naime, Kulturno umjetničko društvo "Lepoglavski pušlek" organizira u Lepoglavi, 11. i 12. ožujka, 7. Kazališne noći.

Tijekom dvije će večeri na Tawanu Doma kulture u Lepoglavi svoje amatersko dramsko stvaralaštvo publici predstaviti brojne dramske amaterske skupine iz Međimurske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske i Varaždinske županije.

U subotu, 11. ožujka, od 18 sati, nastupit će KUD Klaruš iz Maruševca, Dramska udruga Kaj iz Zaboka, KUD Kaštel iz Pribislavca, Udruga žena Reka iz Reke i KUD Lobor iz Lobora. U nedjelju, 12. ožujka, također od 18 sati, nastupit će KUD Lepoglavski pušlek, Udruga žena Vidovec, Udruga žena Općine Sveti Đurđ, Udruga Stara brv iz Gornje Voće, i KUU Komedijaši Stažnjevec.

Manifestaciju Kazališne noći KUD Lepoglavski pušlek, uz potporu Grada Lepoglave, organizira sedmi put i pritom očekuje da će se i ove godine publika dobro zabaviti i nasmijati predstavama koje su, uz domaćina, pripremile gostujuće amaterske kazališne grupe.

- Smijeh je zagarantiran, a ulaz slobodan - poručuju organizatori.