Još samo dva dana glasovanja za "Najljepši Advent u Hrvatskoj": Dajte svoj glas Varaždinu

Varaždinske vijesti | 3.1.2023. u 14:12h | Objavljeno u Društvo

Portal Gradonacelnik.hr i ove godine organizira online izbor za najeljpši Advent u Hrvatskoj (https://gradonacelnik.hr/home-glavna-vijest/cak-70-gradova-i-opcina-bori-se-za-titulu-najljepseg-adventa-ukljucite-se-i-podrzite-svoje-favorite/).

- Varaždin je na prošlogodišnjem izboru ušao u samu završnicu čime se na neki način potvrdio i uspjeh samog kulturno-turističkog projekta "Adventa u Varaždinu" kao važne zimske manifestacije - ističu iz Grada Varaždina.

Do kraja glasovanja za najljepši Advent ostalo je još malo vremena - glasa se do 5. siječnja u podne pa Turistička zajednica grada Varaždina, kao organizator Adventa, poziva sve, koji su s ovog ili proteklih Advenata ponijeli lijepe uspomene ili im se naprosto Varaždin sviđa, da pomognu da najtopliji Advent u Hrvatskoj ponovno bude u konkurenciji i za osvajanje titule najljepšeg.

Pravila su vrlo jednostavna. Potrebno je otvoriti sljedeći link https://tinyurl.com/2mxdojrd koji vodi izravno na Facebook objavu o Adventu u Varaždinu (FB stranica Gradonacelnik.hr) te "lajkati" tu objavu.

- Uspjeh na natječaju se zasniva isključivo na broju prikupljenih lajkova na objavi, tako da je svaki glas bitan! - poručili su iz TZ Grada Varaždina.