Još jedna vesela radionica u udruzi Ana

VV | 8.9.2024. u 17:07h | Objavljeno u Društvo
Još jedna u nizu radionica okupila je jučer, 7. rujna djecu udruge Ana iz Varaždina, ali i iz susjedne koprivničko-križevačke županije. Tema radionice bila je: "Kako su prošli školski praznici i veselite li se početku škole!?" Djeca su dala stvarno različite odgovore kroz sliku i riječi. Neka se djeca vesele početku škole, a neka baš se i ne vesele. No, kako bilo škola je na vratima. Na radionici je bilo hrpa grickalica, hrpa sokova, a bilo je i pjesme. Radionicu je vodila Petra Ječmenica iz Varaždina. Ovakve radionice samo su jedan od pokazatelja vrijednosti koje proizlaze iz ulaganja velikog broja sponzora. 
- Svake subote djeca u Varaždinu od 10-12 sati imaju Radionice za djecu. Moram pohvaliti sve koji su uložili u djecu, da je to jako dobro ulaganje. Djeca se igraju i stvaraju i ta dva sata su odličan odabir njihovih roditelja. Evo sada počinje škola, pa naša djeca imaju i podršku u razumijevanju gradiva. Imat ćemo i grupnu i individualnu podršku našoj djeci. Držim da je ulaganje u djecu dugoročno najbolje ulaganje zajednice. Sad kad krene škola naši su prostori u Varaždinu otvoreni za djecu svaki dan. Jako to puno košta, a sredstva su skromna, no eto uspijevamo i jako sam sretna zbog toga. Pozivam i ostale sponzore, da ulažu u udrugu Ana za svjetliju budućnost svih nas - kazala je Ana Duga, predsjednica Ana - udruga za pomoć djeci i obiteljima.
Sponzori i donatori Ana u 2024 godini su:
JANAF iz Zagreba,  BabyLand iz Varaždina, ALPHA-M d.o.o. iz Varaždina, Općina Podravska Moslavina, Grad Opuzen, Maro Bore -restoran Kamenice iz Dubrovnika, Prima commerce iz Bjelovara, IKS LOG d.o.o. iz Varaždina,  Željko Špan iz Virja, Melita Vrkić Hajsok iz Vidovca, Antun Mrzlečki iz Varaždina, Josip Majić - UNIKAT ATELIER GALERIJA MAJIĆ iz Slavonskog Broda, Ana Rilović iz Radovčića, Valentina Vukalović iz Novog Marofa, Želimira Marin iz Rijeke, Krunoslav Duga iz Novigrada Podravskog, Doran Vivoda iz Buzeta, Adrian Čajić iz Novog Vinodolskog, Zoltan Vaštag iz Varaždina, Iva Šimunić Novigrad Podravski, OPĆINA MARKUŠICA, Nenad Ivančan, Ivana Bujan iz Gornjeg Kućana, Daliborka Džinić -TRANSKOP iz Ludbrega, Nevenko Kušević iz Varaždina, Dražen Priher iz Cargovca, Andrijana Tomić iz Varaždina, Dragan Sačer iz Vinograda Ludbreškog i Branka Kos iz Ludbrega. MetaloPlast iz Bartine, Zdenka Vrabec iz Donje Voće, Stolarija-pilana Antun Pečenec iz Kapele Podravske, Anita Šegrt iz Varaždina, Doran Vivoda Buzet, Općina Jalžabet, općina Ljubešćica, koprivničko-križevačka županija, općina Bednja, Lovrinac d.o.o. iz Splita, Božo Janković Mlin i pekarnica Janković iz Brodskog Stupnika, Anton Lovrić - Slavonski Brod, Tomislav Zeko - Varaždin, Ljerka Kovač Mioč - Varaždin, Varaždinska županija, Melani Živko - Varaždin, općina Vinica, Branka Barbir - Varaždin, Božica Vrbek - Trnovec Bartolovečki, Gabrijela Marković - Prigorec, Ivanec, Šinjori Barbershop - Varaždin, Marko Orešković - Varaždin, Mario Grabar - Varaždin, Matija Kraljić - Varaždin. Podravka prehrambena industrija d.d. - Koprivnica, Divna Reinholc -Varaždin, Pyrus Multi Marketing d.o.o. - Čakovec, Svijet čokolada d.o.o.-Zagreb, Net d.o.o.-Čakovec, Grad Varaždin, Ante Marinović-Nedelišće, Ljekovito bilje Jerkin j.o.o.-Zadar, Grad Novi Marof, Marijan Mihaljević -Zaprešić, Nikolina Pongračić-Varaždin, Promet d.o.o.-Split, Branka Ladić-Sračinec, Ivica Legradi-Đurđevac.
Iz udruge Ana ovom prilikom pozivaju i Vas koji ovo čitate, da podržite svojom donacijom ili sponzorstvom rad udruge na žiro-račun: HR1623900011101339717. Sve što su u udruzi Ana do sada radili može se vidjeti i na Internet stranici: www.udrugaana.hr, a ukoliko im se želi netko obratiti ima e mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Označeno u
Galerija slika