Jonathan stiže na Kvart festival u lipnju uz Fani Solomun, Idu Prester&Lollobrigidu i ostale...

vv | 11.4.2024. u 13:11h | Objavljeno u Društvo

Oni na stage donose val sirove, garažne energije. Oni su Jonathan, riječki indie/alternative bend i jedan su od headlinera KVART festivala! Zoran Badurina, Branko Kovačić, Tomislav Radinović, Nikica Jurjević, Darko Petković i Hrvoje Šćulac, ili skraćeno - Jonathan, sinonim su za energičan live nastup te su jedan od najboljih live bendova u Hrvatskoj.

Uspjeli su to pokazati na KVART-u 2019. godine uz hitove “Maggie”, “Who lies to whom”, “Heaven” i “Try To Get Eaven”. Svirali su i kao predgrupa Editorsima i The Killersima, a imali su i veliku američku turneju 2019. Na KVART se vraćaju s novim albumom “Everyone Else is Ok”. Ako iz nekog razloga niste upoznati s Jonathan diskografijom, preslušajte sve - bit će vam puno jasnije o čemu pišemo.

Hitove Jonathana, ali i Ide Prester&Lollobrigide, Gršeta, Buntai, Tam, Dine Jashari, Fani Solomun i LAV možete preslušati i na KVART Spotify Playlisti! Pune ju usporedno s objavljivanjem novih imena KVART line-upa. Playlista KVART festivala dostupna je na linku.

U prodaji su festivalske ulaznice koje vrijede za sve dane festivala. Fizičke ulaznice dostupne su u svim Tisak Media trgovinama u Hrvatskoj, Dirty Old Shopu u Zagrebu, knjižari Rockmark. Online ulaznice mogu se nabaviti na platformi Core Event.