Jedan od najpoznatijih domaćih repera prvi put dolazi u Varaždin!

vv | 21.12.2023. u 12:00h | Objavljeno u Društvo

U Varaždin napokon dolazi Grše! Triljski glazbenik svoj će prvi koncert pred varaždinskom publikom zabilježiti na šestom izdanju KVART festivala koji će biti održan iduće godine od 6. do 8. lipnja u Varaždinu, u organizaciji Pečetri. Ulaznice za KVART već su dostupne online na  Core Event prodajnim mjestima.

Grgo Šipek, poznatiji kao Grše, etablirao se kao vodeće ime nove domaće hip-hop generacije već s debitantskim albumom “Tilurium” iz 2019., da bi zatim nadmašio sva očekivanja izdanjem “Platinum”. Mnogi su tada ovaj album opisali kao najbolje hip-hop izdanje te godine, a uslijedilo je i priznanje u obliku Rock&Off nagrade, priznanja hrvatske glazbene novinarske struke.

ig_grse.jpg

Singlovima poput “Mamba”, “Sip” te nezaobilaznim hitom “Mamma Mia” ostvaruje milijunske brojke slušanosti i gledanosti videospotova, a redovito zauzima i vodeće pozicije relevantnih glazbenih lista. Upravo je sa singlom “Mamma Mia” u travnju ove godine dosegnuo i #1 Billboard Croatia Song liste i tako postao prvi hrvatski glazbenik na vrhu cijenjene liste najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima u Hrvatskoj. Trenutno se na radijskim postajama vrti singl LED koji izvodi s mladom pop zvijezdom u usponu Miach.

Grše je do sada je održao čitav niz nastupa u Hrvatskoj i regiji, od Sea Stara u Umagu do EXIT Festivala u Novom Sadu, a ove je godine održao i nastupe za pamćenje na Zagreb Beer Festu, kao i na Trilj Eko Festivalu, gdje je po prvi put nastupio pred publikom kod kuće. Uz britku liriku i vrhunsku produkciju, njegova snaga su i adrenalinom ispunjeni koncerti koji oduševljavaju publiku, a veliki show zasigurno očekuje i varaždinsku publiku na KVART festivalu za koji su već dostupne ulaznice na www.core-event.co.

Više informacija o KVART festivalu i drugim izvođačima bit će dostupno na www.pecetri.com

KVART_festival.png