Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi Grada Varaždina za 2023. godinu Foto: ilustracija

Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi Grada Varaždina za 2023. godinu

Varaždinske vijesti | 5.10.2022. u 18:56h | Objavljeno u Društvo

Grad Varaždin objavio je Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi Grada Varaždina za 2023. godinu.

Pozivaju se ustanove u kulturi kojima Grad Varaždin nije osnivač, udruge u kulturi i umjetničke organizacije te samostalni umjetnici i ostale pravne i fizičke osobe koje se bave kulturnim djelatnostima, da dostave prijedloge svojih programa i projekata, radi mogućeg uvrštavanja u Program javnih potreba u kulturi za 2023. godinu.

Pod javnim potrebama u kulturi, koje se financiraju sredstvima iz Proračuna Grada Varaždina, podrazumijevaju se kulturni programi i projekti od interesa za Grad Varaždin.

Javni poziv, kao i upute za prijavitelje, sva ostala dokumentacija i obrasci, objavljeni su na mrežnim stranicama Grada Varaždina, na poveznici: Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi Grada Varaždina za 2023. godinu (varazdin.hr).

Rok za prijavu je 31. listopada 2022. godine.

Odluka o dodjeli financijskih sredstava objavit će se u zakonskom roku, a najkasnije u roku od 90 dana od donošenja Proračuna Grada Varaždina za 2023. godinu.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci