Iznenadite voljenu osobu

Sponzorirani članak | 27.1.2022. u 13:30h | Objavljeno u Društvo

Sigurno je da ćemo, ako nam je neka osoba važna, puno vremena potrošiti na razmišljanje, planiranje, obilazeći trgovine i pretražujući internet kako bismo pronašli idealan poklon. Zatim slijedi pažljivo pakiranje i smišljanje najboljeg mogućeg načina isporuke. Cijeli ovaj proces prožet je osjećajem zadovoljstva i entuzijazma. Posebno smo sretni kada vidimo koliko smo nekoga razveselili, iznenadili, razveselili – pa ima li išta ljepše od toga? Posebno pažljivo se bira poklon za Valentinovo.

DAR ZA VALENTINOVO JE DRUGAČIJI

Veljača je mjesec ljubavi, jer tada slavimo Valentinovo, praznik kojem se parovi posebno raduju. Dar za Valentinovo razlikuje se od ostalih darova jer mu je glavna svrha ilustrirati osjećaje partnerske ljubavi i privrženosti. Što ćemo izabrati, kako spakirati, kako predati ovisi o odnosu koji imamo s voljenom osobom, ali i o dojmu koji želimo ostaviti na nju.

ŠTO DATI?

Mnogi parovi su u problemu kada trebaju osmisliti poklon za Valentinovo, želeći da bude neobičan i jedinstven te da ostavi neizbrisiv trag. Ovisno o dobi, odnosu koji imamo s partnerom i osobnom ukusu, ali i u skladu s prigodom odabiremo i poklon za Valentinovo. Također će se razlikovati ovisno o tome biramo li ga za jači ili ljepši spol, želimo li da bude osobno ili oboje uživamo.

VRSTE DAROVA

Dame"

Damama bi pristajali modni detalji, poput nakita koji je uvijek elegantna i provjerena opcija, šalova, beretki ili kapa, šalova, rukavica, torbica, svakodnevnog odijevanja i trendi. Izbor može biti nešto od odjeće, par cipela ili donjeg rublja, spavaćica, spavaćica. Partner se također može odlučiti za kozmetiku, šminku ili parfem, budući da je njega lica i tijela ženama uvijek blizu. Također je prikladno dati bon za trgovinu odjećom ili drogeriju ili kozmetički tretman.

Muški"

Za muškarce se najčešće biraju novčanici, remeni ili torbice, koje mogu biti vrlo elegantne dizajna, također cipele ili odjeća, prve košulje ili veste, svečane ili za svaki dan, ili detalji poput šalova, kravata, manžeta, kapa, rukavica. Poklon za Valentinovo mogu biti i kozmetički preparati, pojedinačni ili u setovima, putne torbe, parfemi, koji također mogu naglasiti muškost i senzualnost.

Univerzalni

Većina darova za Valentinovo je univerzalna. Mogu biti romantične poput uparenih šalica, plišanih srca, mirisnih svijeća, raznih slatkiša, ali i praktične – rokovnici, tiskanice, torbe za prijenosna računala, koferi, ruksaci, nešto iz tehnike, poput slušalica ili kompjutorskih dijelova. Knjige, okviri za slike ili foto albumi uvijek su dobar izbor.

Za dvoje

Valentinovo nije samo vrijeme darivanja, već i prilika da se potpuno posvetimo ljubavi i uživamo u njoj. Stoga dar za Valentinovo ne mora biti osobni, već namijenjen obojici. Dobra ideja je otići na masažu, bazen, restoran, kino ili kazalište. Također je lijepo organizirati izlet ili izlet, koji može trajati jedan dan ili vikend.
Svakako, kako kažu, poklonu se ne gleda u zube. Važno je da je od srca i da time usrećimo naše voljeno biće.

Označeno u