Ivan Jarnec preživio eliminaciju s Ivanom Čuljak u Plesu sa zvijezdama: Idemo dalje Foto: Ples sa zvijezdama

Ivan Jarnec preživio eliminaciju s Ivanom Čuljak u Plesu sa zvijezdama: Idemo dalje

| 14.3.2022. u 08:14h | Objavljeno u Društvo

Idemo dalje, kratko nam je poručio Ivan Jarnec, profesionalni plesač i jedini instruktor plesa sjeverno od Zagreba koji nastupa u "Plesu sa zvijezdama", vidno sretan što je uspio proći u idući krug ove zabavne emisije Nove TV skupa s partnericom Ivanom Čuljak, sudionica kulinarskog natjecanja MasterChef, koja je u prvoj emisiji napomenula da je svoje plesne korake usavršavala samo na hercegovačkim svadbama.

Stoga ne čudi da je bilo gusto. Doduše, nakon što su svi parovi otplesali svoje, a članovi žirija im dali ocijene, nije se tako činilo. Ivana i Ivan nisu, naime, bili najlošije ocijenjeni za svoju izvedbi meksičkog valcera kod kojeg se dobro vidi svaki pokret jer nema plesnih elemenata koje bi mogle prikriti nedostatke, kao što to imaju samba, salsa i drugi latinoamerički plesovi. Tako su se našli među tri para koja su svojom izvedbom najmanje impresionirali žiri, a i sam Ivan rekao je da to nije bio njihov dan..

Pozicija ima se osjetno pogoršala nakon glasovanja publike, odnosno gledatelja. Naime, vidno najslabiji par nedjeljne večeri uspio je proći samo zahvaljujući velikoj podršci gledateljstva, koje je očigledno nagradilo upornost voditelja Matije Lovreca, što je uopće stao na pozornicu, iako je preživio čak 17 moždanih udara! S druge strane, tek nešto bolji par s Asimom Ugljenom simpatije publike je dobio zahvaljujući njegovom glumačkom, a ne plesnom umijeću.

A kad je žiri među tri preostala para jednog izuzeo, na kraju se odlučivalo hoće li ispasti Ivana i Ivan ili Vlatka Pokos i njen plesni partner Mateo Cvenić. Samo zahvaljujući podršci publike, koja je Ivani i Ivanu dala dvostruko više glasova nego Vlatki i Mateu, potonji su ispali, a ostao je varaždinsko – hercegovački plesni par, odnosno slovensko-hercegovački, budući da Jarnec živi i nastupa za Sloveniju. Očigledno, trebat će više raditi, ali i imati sreće, odnosno zadržati podršku gledateljstva koju, očigledno, imaju.