Ishan Shivanand u Varaždinu, održat će u Park Boutique hotelu međunarodni meditacijski program

Varaždinske vijesti | 19.9.2019. u 15:37h | Objavljeno u Društvo

U Varaždin je došao jedan od najvećih realiziranih učitelja novog doba, mladi vizionar i nasljednik drevne loze himalajskih učitelja, Ishan Shivanand. On će od danas do 22. rujna održati u Park Boutique hotelu međunarodni meditacijski program preobrazbe životnog stila i meditacije pod nazivom „Buđenje duše“. Uvodni program je danas besplatan, a posjetitelji koji se odluče za daljnje pohađanje programa, mogu pri dolasku obaviti uplatu i registraciju, a program će se održavati svakodnevno do nedjelje, 22. rujna, od 9:00 do 16:00 sati.

Ovaj program prema riječima njegovog dugogodišnjeg učenika Želimira Bengerija, izvorni je i izuzetno moćan transformacijski proces koji će mnogim sudionicima otkloniti zdravstvene probleme, snažno detoksicirati um od stresa, pomoći da unaprijede obiteljske i poslovne odnose i da prime neprocjenjivu praksu kojom će se svakodnevno služiti u svrhu ostvarenja životnih ciljeva i najviše razine duhovne vitalnosti. Ovaj program omogućuje najvišu razinu fizičke, emocionalne i misaone transformacije i kao takav spada u istinski blagoslov za sve polaznike.

Kako je Želimir Bengeri prošao diljem svijeta mnoge programe koje održava Ishan Shivanand, on najavljuje ovaj program kao spoj najdublje mudrosti, jedinstvenog i neponovljivog humora od strane Učitelja te praktičnog rada, oslobođenja tereta prošlosti kroz vrlo učinkovite meditacijske protokole, buđenje unutarnjih, suptilnih zaboravljenih ljudskih potencijala, kompletno pomlađivanje, neponovljivu glazbenu atmosferu i ponovno rođenje djeteta u nama.

- Svi sudionici tijekom programa imati će mogućnosti otvoreno postavljati pitanja o svim životnim temama i izazovima svakodnevnog života i dobiti odgovore koji će mnogima omogućiti da naprave onaj korak u životu za koji nisu imali snage ili nisu bili sigurni u ispravnost, a pomaže osobi da krene naprijed. Ishan Shivanad došao je u Hrvatsku s jednim ciljem, a to je, da osnaži dobre ljude i pomogne u otklanjanju nepovoljnih uvjerenja i unutarnjih reakcija koja vode pojedinca u začarani krug uzroka i posljedica, napuštanja vlastite zemlje - rekao je za Varaždinske vijesti nedavno Želimir koji je iskusio taj program u Indiji prije devet godina.

Ishana Shivananda primila je u Gradskoj vijećnici zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica. Nakon razgledavanja Varaždina čija ljepota ga je oduševila, zamjenica gradonačelnika provela ga je po Gradskog vijećnici, uputila ga u povijest grada te razgovarala o budućim planovima i idejama o organizaciji duhovnih radionica u Varaždinu koje Ishan planira provoditi i u budućnosti.

Galerija slika