Imate dvorište u povijesnoj jezgri? Prijavite se na Festival varaždinskih dvorišta Foto: VV arhiva / ilustracija

Imate dvorište u povijesnoj jezgri? Prijavite se na Festival varaždinskih dvorišta

Varaždinske vijesti | 3.6.2022. u 17:00h | Objavljeno u Društvo

Sedmo izdanje Festivala varaždinskih dvorišta bit će održano 25. i 26. lipnja, a Turistička zajednica grada Varaždina upućuje poziv svim zainteresiranim vlasnicima dvorišta u povijesnoj jezgri grada da prijave interes za sudjelovanje.

Festival varaždinskih dvorišta Turistička zajednica grada Varaždina osmislila je i pokrenula s ciljem razvoja sadržaja, obogaćivanja turističke i kulturne ponude te oživljavanja povijesne jezgre gospodarskim aktiviranjem dvorišta. Vlasnici dvorišta mogu samostalno osmisliti i predložiti program ili mogu iskazati interes za sudjelovanjem, a program utvrditi s organizatorom TZG Varaždina.

Poziv je otvoren do petka 10. lipnja, a prijave je moguće dostaviti osobno u Turističku zajednicu grada Varaždina (Ivana Padovca 3), svakodnevno od 8 do 16 sati i subotom od 10 do 13 sati, ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Dosadašnja izdanja festivala varaždinskih dvorišta kroz niz glazbeno scenskih sadržaja, radionica, putopisnih predavanja, izložbi, modnih događanja, degustacija i gastro doživljaja smještenih u te skrovite gradske prostore, pobudila su veliki interes posjetitelja.