Zapjevajte u Medinoj škrinji na večeri karaoka "Za osmijeh dijeteta u bolnici", a možete donijeti i slikovnice, igračke... Foto: Arhiva

Zapjevajte u Medinoj škrinji na večeri karaoka "Za osmijeh dijeteta u bolnici", a možete donijeti i slikovnice, igračke...

Varaždinske vijesti | 14.12.2019. u 10:08h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Rotaract klub Varaždin drugu godinu za redom održava humanitarno donatorsku akciju Karaoke. Humanitarne karaoke će se održati 20. prosinca u pubu Medina škrinja u 20:00 sati.

Ovaj put u suradnji sa Društvom naša djeca sakupljaju novčana sredstva za projekt Za osmijeh djeteta u bolnici, koji ujedno ove godine obilježava 20 godina postojanja. Riječ je o projektu u kojem sudjeluju volonteri koji svojim vrijednim radom pomažu djeci da prebrode najteže trenutke tijekom boravka u bolnici.

Ukoliko kod kuće imate slikovnice, igračke, društvene igre i sl., a ne trebaju vam i želite ih donirati, ponesite ih sa sobom na akciju, a sve što donirate će proslijediti djeci na odjelima pedijatrije i dječje kirurgije Opće bolnice Varaždin.

Pozivaju se svi koji žele pokazati svoj pjevački talent, a ujedno i da se dobro zabave te provesele u ovo najljepše doba u godini. Preporučena donacija kod prijave za sudjelovanje na karaokama je 10kn, a ove godine su  pripremili i vrijedne nagrade.

Dodatne informacije potražite na facebook stranici Rotaract kluba Varaždin.

https://www.facebook.com/racvarazdin/?ref=bookmarks