Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Varaždin 12. svibnja organizira besplatni webinar

Varaždinske vijesti | 4.5.2022. u 14:57h | Objavljeno u Društvo

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Varaždin organizira besplatni webinar na temu: Mjere aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti HZZ-a za 2022. godinu koji će se održati 12. svibnja ove godine s početkom u 9:00 sati, te poziva zainteresirane da se prijave za sudjelovanje.

Cilj webinara je sve zainteresirane detaljno upoznati s mjerama aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti HZZ-a za 2022. godinu, s posebnim naglaskom na potpore za zapošljavanje i pripravništvo za tzv. zelena i digitalna radna mjesta.

Webinar će voditi Branka Šaško, predstojnica Područnog ureda Varaždin, te Ivan Smernjak, stručni savjetnik za zapošljavanje koji će sudionicima detaljno predstaviti aktualne mjere zapošljavanja, kriterije za dodjelu pojedine mjere, visinu subvencije, te ugovorne obveze korisnika mjera.

 Detaljnije informacije o mjerama aktivne politike zapošljavanja za 2022. godinu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dostupne su na: www.mjere.hr

Očekivano trajanje webinara je jedan sat.

Prijave se podnose na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do srijede, 11. svibnja 2022., do 14:00 sati. Nakon zaključenja prijava, svima prijavljenima dostavit će se poveznica za sudjelovanje na platformu Microsoft Teams.