HNS-ovci na sportskim igrama poručili: "Spremni smo za nove političke izazove!" Foto: HNS Varaždinske županije

HNS-ovci na sportskim igrama poručili: "Spremni smo za nove političke izazove!"

Varaždinske vijesti | 14.6.2023. u 08:30h | Objavljeno u Društvo

Sjeverozapadno-hrvatski regionalni savez Hrvatske narodne stranke okupio je u nedjelju oko tristotinjak svojih članica i članova na sad već tradicionalnim sportskim susretima.

HNS-ovke i HNS-ovci iz Krapinsko-zagorske, Varaždinske, Međimurske, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije okupili su se u Donjoj Dubravi u Međimurju, gdje su uz druženje odmjerili snage i u nekoliko sportskih disciplina.

Zadovoljan odazivom bio je i prvi čovjek HNS-a v.d. predsjednik Mirko Korotaj, ističući da "HNS potvrđuje svoju snagu ne samo kroz članstvo i organizacije, već i kroz kontinuiranu podršku građana i to zahvaljujući razvojnim i konkretnim programima kojima HNS jamči bolji život u sredinama u kojima njezini članovi aktivno djeluju".

- Najveća vrijednost HNS-a su naši ljudi. Vrijedni i sposobni ljudi koji znaju i koji su spremni u svakom trenutku preuzeti odgovornost za rješavanje svih izazova koje pred nas stavlja i lokalna i regionalna i nacionalna politika - poručio je Korotaj, istaknuvši kako je "veliki odaziv na ovogodišnje sportske igre pokazao kontinuitet prepoznatljivih unutarstranačkih aktivnosti te motiviranost članstva i spremnost za sve što donosi super izborna godina pred nama".

- Možemo reći da smo odradili kondicijske pripreme i da smo spremni. Uskoro ćemo na tijelima stranke usvojiti programske točke koje ćemo potom predstaviti našim sugrađanima i tražiti potporu za njihovu realizaciju - istaknuo je v.d .predsjednik HNS-a.

Uz brojne članice i članove Sjeverozapadno-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a, druženju su se odazvali gotovo svi HNS-ovi načelnici i gradonačelnici, vijećnici te saborski zastupnik HNS-a Predrag Štromar.

hns_sportski_susreti_11062023_1.jpg

hns_sportski_susreti_11062023_2.jpg

hns_sportski_susreti_11062023_3.jpg

hns_sportski_susreti_11062023_4.jpg

hns_sportski_susreti_11062023_5.JPG

hns_sportski_susreti_11062023_6.JPG

hns_sportski_susreti_11062023_7.JPG

hns_sportski_susreti_11062023_8.JPG