Histrioni dolaze nasmijati Varaždince u subotu 5. lipnja

VV | 24.5.2021. u 07:55h | Objavljeno u Društvo

Dopustite nam da vas nasmijemo. Vidimo se na predstavama, javljaju iz Kerekesh teatra

U subotu 5. lipnja 2021. s početkom u 20:30 sati na 12. Tjedan smijeha dolaze nam Histrioni s komedijom „Na parove razbroj s'“.

Nekada je bilo lakše. Jedna je obitelj imala tek propupalu kćerku i mršavu jalovu kravu koje su se htjeli riješiti, pa su stupili u kontakt s drugom obitelji sa sinom koji je prilično rano stekao sklonost prema alkoholu i trebala mu je ženska ruka da ga smiri (a i djedov kožuh od kravlje kože se već dobrano istrošio i dobro bi mu došao novi). I spojili su dvoje mladih pred Bogom i živjeli su sretno sve dok je njemu izdržala jetra ili dok ona nije preminula pri sedmom porodu.

Danas? Pronaći osobu uz koju ćete dočekati starost postao je proces složeniji od nuklearne fuzije.

Peter Quilter zna da je svaka ljubavna priča posebna, pa ih je napisao četiri netipične. Kroz poker parova u glumačkim izvedbama Ana-Marije Percaić i Hrvoja Klobučara moći ćete se uvjeriti i u razna lica koja ljubav u svijetu današnjice može poprimiti, pa bila ona sva zapravo samo krinke za utjehu da nećete ostariti sami.

Ovogodišnji 12. Tjedan smijeha održat će se na ljetnoj pozornici Arene Varaždin. U slučaju lošeg vremena predstave će se izvoditi u maloj dvorani Arene Varaždin. Ulaznice su u prodaji putem Interneta u sustavu Entrio.hr na linku: http://bit.ly/12tjedansmijeha te u Varaždinu u Suvenirnici na Korzu i Ghetaldus optici u Gajevoj ulici.

Dopustite nam da vas nasmijemo. Vidimo se na predstavama.