Građani varaždinskog 1. Mjesnog odbora dobili oglasni ormarić

A.Š./Varaždinske vijesti | 11.5.2016. u 12:03h | Objavljeno u Društvo

Na ulazu u dvorište gdje 1. Mjesni odbor Centar Varaždin ima svoje sjedište, postavljen je oglasni ormarić koji će svim građanima koji žive u središtu grada, ali i svim dobronamjernima biti svojevrsni „Internet“, obavijestili su iz 1. Mjesnog odbora.

Naime, kako ističe predsjednik 1. Mjesnog odbora  Centar Varaždin Robert Roth, svakoga dana će se stavljati novosti i vijesti vezane za događaje u cijelome gradu, a ne samo u 1. Mjesnom odboru.

-  Želja nam je da se još više približimo našim građanima, da im prezentiramo sve naše aktivnosti i događaje. Oni koji se nemaju prilike služiti internetom ili nemaju mogućnosti kupovati novine, putem ovog ormarića će saznati određene informacije. Zahvaljujem se gradonačelniku Habušu na susretljivosti i pomoći jer je do sada dokazao da ima sluha za razvoj i aktivnosti mjesnih odbora. Ponosan sam na sve što provodimo, no moram priznati kako konačno čekamo ljepše vrijeme da počnemo s uređenjem dvorišta našeg mjesnog odbora te čiščenjem okoliša – rekao je Robert Roth.

Ulaz u sjedište 1. Mjesnog odbora je iz Pavlinske ulice.