GRAD VARAŽDIN Javni poziv za sufinanciranje troškova izlagačima na manifestaciji Advent

Varaždinske vijesti | 27.10.2021. u 12:43h | Objavljeno u Društvo

Grad Varaždin objavio je Javni poziv za sufinanciranje troškova izlagačima s područja Grada Varaždina na manifestaciji Advent u Varaždinu 2021.

Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu imaju subjekti malog gospodarstva definirani Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva, sa sjedištem, a obrtnici i prebivalištem, na području Grada Varaždina te Obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja imaju sjedište i/ili obrađuju poljoprivredno zemljište na području Grada Varaždina.

Financijska potpora se može dodijeliti pojedinačnim izlagačima za nastup na manifestaciji Advent u Varaždinu 2021. isključivo za zakup prostora (kućica) i u druge svrhe se ne može koristiti. Izlagači moraju imati zakupljen prostor na mjestu odvijanja manifestacije Advent u Varaždinu 2021. te potpisan ugovor s Turističke zajednice grada Varaždina ili Sporazum s organizacijskim partnerom TZ grada Varaždina.

Javni poziv objavljen je na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-sufinanciranje-troskova-izlagacima-s-podrucja-grada-varazdina-manifestaciji-advent-varaz-9224/, a krajnji rok za dostavu prijava je 26. studeni 2021. godine do 12 sati, bez obzira na način dostave.

Sve informacije vezane uz uvjete, kriterije i postupak dodjele sufinanciranja dostupne su putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Označeno u