GDCK Ivanec: Akciji pristupio 74 darivatelj, prikupljeno 66 doza krvi

VV | 15.6.2022. u 10:04h | Objavljeno u Društvo

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala danas u prostorijama CZSS Ivanec, za muškarce šireg ivanečkog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Akciji je pristupio 74 darivatelj i prikupljeno je 66 doza dragocjene tekućine.

Iz Kluba 100+ krv darovali su: Ivan Bregović 121 puta darivao krv i Josip Putarek 108 puta darivao krv. U veliku obitelj darivatelja danas se pridružio jedan novi darivatelj.

- Pozivamo vas da se pridružite i našim budućim akcijama DDK i na taj način napravite nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje! Najavljujemo iduću akciju koja će se održati 19.07.2022. od 9:00 do 12:00 h u restoranu Ivančica u Lepoglavi za sve darivatelje šireg lepoglavskog područja i sve ostale darivatelje koji se žele pridružiti akciji darivanja krvi. Pratite naš kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr! GDCK Ivanec zahvaljuje komunalnom poduzeću Ivkom koji su za darivatelje krvi osigurali besplatni parking. Hvala svima od srca!!! Vaše društvo Crvenog križa - javili su iz GDCK Ivanec.