FOTO Vještice, vampiri, voodoo lutke, čudotvorni napici i horor glazba za najmračniji "Halloween u atriju"

VV | 1.11.2021. u 08:55h | Objavljeno u Društvo

Jučer navečer na varaždinskom Starom gradu održan je "Halloween u atriju", manifestacija koju je organizirao poznati varaždinski novinar i TV novinar Kristijan Petrović.

 Na druženju u sklopu kojeg je priređen zanimljiv program za sve ljubitelji Noći vještica predstavili su se i zanimljivi izlagači, a učenici Glazbene škole u Varaždinu izveli su poznate glazbene teme iz horor filmova te odabrane klasične skladbe koje su dodatno pridonijele "mračnoj" atmosferi. Pilo se bazgino vino, bilo je i piva iz Medine Škrinje, a našle su se tu i Voodoo lutke koje je predstavio obrt "Vilinsko tkanje". Za sve vještice koje su kod kuće možda zaboravile šešir ili kostim, takvih vunenih rekvizita moglo se pronaći kod Nevenke Mezga iz VuNene. Druid Krunoslav Čolo pak je naveliko dijelio druidske zapise za ljubav, sreću i zdravlje.

Ulaz posjetiteljima u atrij Starog grada bio je moguć uz predočenje digitalne Covid potvrde ili negativnog brzog Covid testa, a dio te strašne, mračne atmosfere zabilježio je naš fotoreporter Krešimir Đurić.

Označeno u