FOTO Kreativne božićne radionice u vrtiću Dravska: radile se čestitke, pahuljice, ali i šivalo na mašini! Foto: Dječji vrtić Varaždin - Dravska

FOTO Kreativne božićne radionice u vrtiću Dravska: radile se čestitke, pahuljice, ali i šivalo na mašini!

VV | 23.12.2023. u 14:00h | Objavljeno u Društvo

Kako bi ovo predbožićno vrijeme iskoristile u pedagoške svrhe, odgojiteljice Dječjeg vrtića "Varaždin“ – objekt Dravska odlučile su organizirati radionice za roditelje i djecu svih odgojnih skupina.

Odgojiteljice su pripremile razne neoblikovane materijale pomoću kojih su djeca sa svojim roditeljima mogla izraziti svoju maštu i kreativnost te napraviti ukrase za vrtić i dom. Izrađivali su božićne čestitke, pahuljice, razne ukrase za bor, a djeca starije odgojne skupine okušala su se i u šivanju ukrasa od tkanina na šivaćoj mašini. U vrtiću su iznimno zadovoljni jer su radionice protekle u obilju vesele atmosfere uz božićne pjesme i kolače.

- Samim radionicama cilj je bio uključivanje i upoznavanje roditelja sa životom njihovog djeteta u vrtiću, zajedničko provođenje vremena roditelja i djece na kreativan način, učenje o vrijednosti ljudskog rada i mogućnostima koje pružaju razni reciklirani materijali iz okoline, kao i o vrijednosti ručno napravljenih ukrasa i poklona - navode u Dječjem vrtiću Varaždin.

Galerija slika