FOTO Uručene diplome djeci za završenu školu klizanja

Varaždinske vijesti | 4.1.2024. u 13:01h | Objavljeno u Društvo

Na varaždinskom klizalištu na Kapucinskom trgu, danas je zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković uručio je diplome djeci, polaznicima škole klizanja.

I ove zime je pod zimskim školskim praznicima održana škola klizanja za djecu vrtićke i školske dobi grada Varaždina. Škola klizanja se održavala na klizalištu na Kapucinskom trgu u prijepodnevnim satima te ju je ove godine pohađalo oko 160 djece predškolske i školske dobi.

Škola klizanja je trajala 6 radnih dana, počela je 27.12.2023. godine a završila 04.01.2024. godine te je posljednji dan bio rezerviran za podjelu diploma i medalja.

Djeca su tijekom 6 dana učila elemente klizanja ali i uživala u igri i druženju sa trenerima. Velik broj djece je bio ove zime prvi puta na ledu i u klizaljkama, a jedan također veliki broj djece su višegodišnji polaznici što organizatore iznimno veseli jer im pokazuje da je škola klizanja potrebna djeci koja se uvijek rado vraćaju usavršiti svoje znanje.

Cijena škole klizanja je za roditelje iznosila 40,00 eura po djetetu, dok je drugo dijete iz obitelji imalo 20% popusta na cijenu škole klizanja.

Željko Herceg je u ime organizatora iz Društva sportske abecede je naglasio:

- Jako smo zadovoljni suradnjom sa gradom Varaždinom i Gradskom tržnicom Varaždin bez kojih ova cijela priča ne bi imala smisla te ne bi bila ni moguća. Veseli nas činjenica da smo ponovno velikom broju djece uljepšali školske praznike sa igrom i druženjem, a isto tako i da smo dobili jako dobre povratne informacije od same djece ali i roditelja koji su također jako zadovoljni. Na kraju, želio bih se u ime Društva sportske rekreacije Sportska abeceda, kao i u svoje osobno ime i ime trenera zahvaliti gradu Varaždinu te svim osobama iz strukture grada koji su nam pomagali i bili uz nas u ovome projektu koji i dalje tradicionalno okuplja jako velik broj djece grada Varaždina.

Galerija slika