FOTO Učenici Srednje škole Novi Marof nižu izvrsne rezultate na županijskim natjecanjima!

Varaždinske vijesti | 16.3.2023. u 15:24h | Objavljeno u Društvo

Odlični rezultati učenika Srednje škole Novi Marof na županijskim natjecanjima ne prolaze nezapaženo, a neki od učenika su izborili i plasman na državna natjecanja!

Na županijskom natjecanju iz geografije sudjelovalo je šest učenika Srednje škole Novi Marof. Prvo mjesto u kategoriji drugih razreda gimnazije osvojio je Sanjin Milevčić, dok je u kategoriji strukovnih škola Matej Koren osvojio drugo mjesto! Obojica su predložena za državno natjecanje, a mentor učenicima je profesor Dominik Benjak.

Na izložbi učenika srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna Varaždinske županije – LIK 2023. inspirirana temom „Ples“, učenica Monika Ključarić osvojila je treće mjesto te je predložena za državno natjecanje, a u ovom uspjehu pomogla joj je mentorica Barbara Frntić.

Školski sportski savez Varaždinske županije organizirao je županijsko ekipno natjecanje u badmintonu, a u konkurenciji šest srednjih škola, Srednja škola Novi Marof zauzela je treće mjesto. Za školu su nastupale učenice Jasmina Klopotan, Gabrijela Štriga, Ivana Žuti i Martina Žugec.

Ravnatelj Srednje škole Novi Marof Nikola Žganec napomenuo je kako su svi uspjesi usko povezani s jako dobrim radom i međusobnom suradnjom profesora i učenika.

 

 

Galerija slika