FOTO: Rođendan Supernove - oko 400 radnih mjesta u dvama shopping centrima Foto: Supernova Koprivnica

FOTO: Rođendan Supernove - oko 400 radnih mjesta u dvama shopping centrima

Varaždinske vijesti | 18.9.2017. u 20:55h | Objavljeno u Društvo

Nakon shopping centra Supernova Varaždin, svoj je osmi rođendan u subotu 16. rujna proslavila i Supernova Koprivnica.

Unatoč kiši, proslava je okupila mnogobrojne posjetitelje, a o njihovom interesu i odazivu najbolje svjedoči prepuno parkiralište od 25.000 m², kao i gužva koja je vladala na raznim događanjima koja su organizirana povodom obljetnice rada - brojnim radionicama, zabavnom parku, nastupima plesnih skupina...

Program je vodila Mirna Maras, a posjetitelji su mogli uživati i u besplatnom sladoledu i kokicama te, naravno, velikoj rođendanskoj torti.

Mnogobrojnu publiku posebno je razveslio veliki koncert Halida Bešlića, koji je s upraviteljicom shopping parka SUPERNOVA Varaždin i shopping centra SUPERNOVA Koprivnica, Patricijom  Tkalčec, mag. kroat. i mag. german., ujedno i razrezao veliku tortu.

Podsjetimo, kroz osam godina poslovanja, Supernova Varaždin i akvizicijom preuzeta Supernova Koprivnica predstavljaju omiljeno shopping odredište stanovnika Varaždinske, ali i Međimurske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Bjelovarsko-bilogorske te Virovitičko-podravske županije. Usto, u ova dva shopping centra zaposleno je 400-tinjak ljudi, što svjedoči o značaju Supernove za njihove obitelji, ali i gospodarstvo ovog dijela Hrvatske.