FOTO Spektakularni koncert Željka Joksimovića u Varaždinu: emocije i euforija ispunile Arenu Foto: Krešimir Đurić

FOTO Spektakularni koncert Željka Joksimovića u Varaždinu: emocije i euforija ispunile Arenu

| 15.9.2023. u 22:49h | Objavljeno u Društvo

Večeras je Arena Varaždin postala epicentar glazbene čarolije jer jedna od najvećih zvijezda regionalne glazbene scene Željko Joksimović održao još jedan nezaboravan koncert kojeg je otvorio s nekolicinom njegovih najljepših balada stvarajući emotivnu atmosferu koja će se dugo pamtiti. 

Prve note pjesme "Ljubavi" nježno su započele koncert, a Željko je svojim prepoznatljivim glasom i karizmom ispunio Arenu romantičnom atmosferom. Uslijedili su hitovi "Nisam te zbog lepote voleo" i "Superman". Publika je pjevala uglas, stvarajući trenutke koji će nesumnjivo ostati urezani u sjećanjima svih prisutnih. 

No, koncert se brzo transformirao u pravu glazbenu euforiju kad su zasvirane pjesme "Milimetar“ i „ Varnice“ na čije prve taktove publika nije mogla odoljeti ritmu i energiji, a prava euforija zavladala je uz pjesme "Ponelo me" i "Drska ženo plava" dok je pjesma "Vreteno" označilo vrhunac koncerta. 

Ovaj koncert nije bio samo glazbeni događaj, bilo je to emotivno putovanje koje je publiku povezalo s glazbom i izvođačem. Željko Joksimović je još jednom dokazao svoj status glazbene legende. Joksimoviću je ovo šesti nastup u varaždinskoj Areni što ga čini najčešćim gostom otkako je Arena otvorena 2009. Svjedoci smo bili večeri ispunjene strašću, emocijama i nevjerojatnom glazbom, a Varaždin je još jednom dokazao da je grad koji srdačno dočekuje svog najčešćeg gosta.  

Ovo je prvi u nizu koncerta koji Željko Joksimović planira održati u Hrvatskoj. U dvorani Krešimir Ćosić u Zadru nastupit će 4. studenoga 2023., u zagrebačkoj Areni 11. studenoga 2023, a najavljen je i koncert u Gradskom vrtu u Osijeku 3. veljače 2024. Ulaznice su dostupne u sustavu Eventim.hr.