FOTO Rotary Club Varaždin 1181 poklonio sugrađanima ledeni spektakl!

| 24.12.2022. u 14:28h | Objavljeno u Društvo

Rotary Club Varaždin 1181 i ove je godine organizirao dobrotvorni ledeni spektakl u samom centru Varaždina!

 

Božićna čarolija polagano kuca na naša vrata, a Rotary Club Varaždin 1181 sada je već tradicionalno organizirao dobrotvorni ledeni spektakl na Franjevačkom Trgu u Varaždinu u kojem je uživalo nekoliko stotina sugrađana. Tema ovogodišnjeg ledenog spektakla bila je "Mir u svijetu" u kojima je šestero mladih akademskih kipara iz Hrvatske iz ledenih blokova (Tomislav Hršak, Petar Ćujo, Adrian Marok, Ivan Nestić, Mirna Savić, Ivan Mladenović) oblikovalo ledene skulpture. 

Također, ovogodišnji ledeni spektakl donio je i pokoje iznenađenje, a to su ovom prilikom bili mališani iz Dječjih vrtića iz Varaždina, te Društvo naša djeca Varaždin i Studio VANIMA koju su u proteklom periodu, na svoj način kroz crteže prikazali kako za njih izgleda "Mir u svijetu". Radovi mališana nisu pripremljeni samo za ovu posebnu ledenu čaroliju, već će oni imati i svoju zaseban događaj o kojem će Rotary Club Varaždin 1181 naknadno obavijestiti sve zainteresirane, kako bi i one najmlađe nagradili za njihov poseban doprinos ovom sada već tradicionalnom događaju. Umjetnički direktor spomenutog događaja je akademski kipar Ivan Mladenović. 

Predsjednik Rotary Cluba Varaždin 1181 Stiven Toš i svi članovi kluba zahvalili su svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji događaja ledenih skulptura te svima žele sretan Božić i uspješnu 2023. godinu!