FOTO Poliklinika Analiza i službeno otvorila svoju poslovnicu u Varaždinu Foto: Krešimir Đurić

FOTO Poliklinika Analiza i službeno otvorila svoju poslovnicu u Varaždinu

Varaždinske vijesti | 30.3.2023. u 17:00h | Objavljeno u Društvo

Poliklinika Analiza danas je u Varaždinu i službeno otvorila svoju devetu poslovnicu u Hrvatskoj.

Svečanost u novouređenom prostoru poliklinike (Ul. Janka Jurkovića 2a) obilježena je donacijom pet Alergo 295 testova Zakladi za pomoć djeci Vita u iznosu 1.900 eura.

poliklinika_analiza_varazdin_30032023_10.jpg

Zakladu Vita osnovala je Varaždinska županija s ciljem pomoći djeci oboljeloj od teških i malignih bolesti, ali i s ciljem poboljšanja svakodnevnice djece na području županije.

Događanju su prisustvovali brojni uzvanici, predstavnici Zaklade Vita, osnivači, partneri, djelatnici i prijatelji koji su sudjelovali u realizaciji projekta otvaranja prvog privatnog laboratorija u Varaždinu Poliklinike Analiza.

poliklinika_analiza_varazdin_30032023_8.jpg

- Otvaranje nove poslovnice željeli smo obilježiti donacijom koja podržava i pomaže najmlađima. Djeca su jedna od najranjivijih skupina kad je u pitanju zdravlje i upravo iz tog razloga htjeli smo im približiti ovaj inovativni test koji će im olakšati očuvanje zdravlja i prevenirati određene kronične simptome - rekao je ravnatelj i osnivač Poliklinike Analiza Marin Bosotina.

poliklinika_analiza_varazdin_30032023_12.jpg

- Humani pristup pacijentu jedna je od najvažnijih vrijednosti Poliklinike Analiza i upravo zbog toga želimo pomoći svakoj lokalnoj zajednici u kojoj otvaramo svoje poslovnice. Svakim danom susrećemo se s velikim brojem pacijenata s kojima proživljavamo njihove životne priče i shvaćamo potrebu za podrškom, te pokušavamo naše usluge učiniti što dostupnijima u cijeloj Hrvatskoj - dodala je zamjenica ravnatelja Anđela Žuvela.

- Dječji osmijeh trebao bi biti svakodnevica svih nas te oplemenjivati život veseljem, radošću i toplinom, pa je naša želja upravo potaknuti osmijehe i vratiti nadu na lica mališana i njihovih roditelja. S tom smo namjerom i osnovali Zakladu za pomoć djeci Vita koja za cilj ima pružanje pomoći roditeljima djece oboljele od malignih i drugih teških bolesti, kao i podupiranje opremanja dječjih igrališta u Varaždinskoj županiji- kazala je upraviteljica Zaklade Vita Jadranka Bahlen, te uz zahvalu podržala ovu inicijativu.

poliklinika_analiza_varazdin_30032023_17.jpg

Poliklinika Analiza osnovana je 2001. godine, a svoju poslovnicu u Varaždinu otvorila je sredinom ožujka ove godine. Riječ je o dijagnostičkom zdravstvenom centru specijaliziranom za laboratorijske usluge.

- Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge, uključivanje liječnika specijalista po obavljenoj laboratorijskoj dijagnostici te teritorijalna rasprostranjenost poslovnih jedinica osnovne su karakteristike ove ustanove. U 2022. godini Poliklinika Analiza je širok Hrvatske imala 180 tisuća klijenata, što je dokaz velikog povjerenja pacijenata i kvalitete u pružanju usluga - napominju iz Poliklinike Analiza.

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.