FOTO Plesni klub Feel iz Zadra donio osam zlata i tri srebra

vv | 21.5.2024. u 12:26h | Objavljeno u Društvo

Proteklog su vikenda članovi Plesnog kluba Feela otputovali na more. U organizaciji sportskog plesnog kluba Bellus iz Zadra, dvodnevno međunarodno festivalsko natjecanje okupilo je oko 2500 plesača urbanih i umjetničkih plesnih stilova. Romana Rod, licencirana voditeljica plesnih tehnika, WADF sutkinja umjetničkih plesnih stilove te sutkinja HPS u urbanim plesnim stilovima, dva dana bila je član sudačkog panela.

Feelovci su ovog puta imali veliku konkurenciju u svojim kategorijama, no detaljno ocjenjivanje sudaca, još je jednom dokazalo da su jedni od najboljih plesača svojih kategorija. U subotu su u kategorijama urbanih plesnih stilova i dobnim kategorijama onih najmlađih, Feel Hop & Feel Cicibani osvojili zlato, kao i Feel Fantastic. Solo izvedba Feel Funky osvojila je srebro, kao i tim Feel Fancy, dok je solo točka pod nazivom Feel Nice osvojila zlato. Nedjelja je bila namjenjena starijim plesačima, tako su zlata osvojili timovi Feel Move i Feel The Best kao i solo izvedbe Feel Up, Feel Focus, Feel Power, Feel Top, a solo točka Feel Missy, osvojila je srebro. Većina solista iz kluba, po prvi puta je iskusila plesni podij mimo svog tima, što je veliki korak za daljnja natjecanja u solo točkama.

- Ne znam koje nam je ovo natjecanje po redu, samo znam da ih imamo još za odraditi do kraja ove plesne sezone. Vratili smo se s revijalnog festivala iz Makedonije, a krećemo na natjecanja za Sloveniju i Bosnu, a u lijepoj našoj angažirani smo za razna gostovanja što nam dodatno upotpunjava radne plesne dane i vikende. Svemu se veselimo i izuzetno nam je drago da nas, kao klub, cijene po visokoj plesnoj kvaliteti i da baš atraktivne Feelovce žele za razne evente - izjavila je Romana Rod, vlasnica kluba.