FOTO Plesači "Plana B" iz Varaždina na plesnom kampu u Kraljevici Foto: PK Plan B

FOTO Plesači "Plana B" iz Varaždina na plesnom kampu u Kraljevici

VV | 5.7.2023. u 13:00h | Objavljeno u Društvo

Djevojčice Plesnog kluba "Plan B" iz Varaždina, Mia Njegovec, Franka Oreški, Gabriela Perši, Isabella Spiegel i Bruna Žuliček su u pratnji trenerice Ramone Kramarić, prvi puta sudjelovale na intenzivnom plesnom kampu u organizaciji Plesnog kluba Dance Queen u Kraljevici.

- Od 26. do 30. lipnja trenirale su svakodnevno od 8 do 17, odnosno 18 sati s trenerima kluba domaćina i gostujućim pedagozima, te s drugom djecom iz Delnica, Kastva, Kraljevice i Zagreba starosti od 8 do 12 godina. Svakodnevno su se održala po tri intenzivna treninga različitih umjetničkih plesnih disciplina s pauzom za ručak. Tako su djevojčice odradile satove klasičnog baleta, jazz dance-a, contemporary, akrobatike, stepa i improvizacije; poradivši na svom osobnom napretku. S djecom se radilo kroz igru i zabavu, a osmišljen je i kratki mjuzikl s temom "Aladin” - izvjestili su iz PK "Plan B".

Plesni klub Dance Queen je član Hrvatskog sportskog plesnog saveza, te dobitnik nagrade najboljeg kluba Hrvatske.

- Plesači su aktualni državni i europski prvaci, široj javnosti poznati kao finalisti popularnog televizijskog show-a "Supertalent” i dobitnici zlatnog gumba. Naravno, iza svega toga stoje njihovi treneri - ustvrdila je trenerica Martina Palošika Čonda i dodala kako u klubu njeguju umjetničke plesne discipline.

- Kako bi djeca napredovala, potrebno ih je motivirati, davati izazove, ponekad izgurati iz zone osobne ugode, a to nisu samo natjecanja. Ovaj kamp je bio odlična prilika za učenje od najboljih, ali i za međusobno upoznavanje, druženje i povezivanje djece iz različitih gradova, te razmjenu znanja i iskustva trenera. Ovim putem se zahvaljujem roditeljima na povjerenju, suradnji i podršci, brojnim sponzorima, Iva-tekstilu, Metal servisu, Metro-spinu, IKS montu, Bosak employment, WE-KR-u, BGM montaži i Rotary Clubu Varaždin 1181, te trenerici Ramoni Kramarić koja je spremno prihvatila odgovornosti u pratnji djece i napravila sve kako bi im boravak na kampu ostao lijepo i nezaboravno iskustvo - poručuju iz kluba "Plan B".

Galerija slika