FOTO Nastavljena tradicija glasnog pucnja iz topa na Starom gradu, za topom "varaždinski multipraktik" Foto: Krešimir Đurić

FOTO Nastavljena tradicija glasnog pucnja iz topa na Starom gradu, za topom "varaždinski multipraktik"

VV | 16.8.2020. u 08:47h | Objavljeno u Društvo

Varaždinski Purgari i ove subote nastavili su s tradicionalnim glasnim pucnjem na Starom gradu,a na sam blagdan Velike gospe uzicu varaždinskog topa povukao je varaždinski umjetnik, poduzetnik i inovator Siniša Vugrek.

- Siniša Vugrek je mladi umjetnik i poduzetnik, inovator i majstor - multipraktik. Čovjek koji je vrlo uspješno spojio profesiju i hobi i od tog je, na izgled, čudnog spoja stvorio i stvara unosan posao. Ono što posebno raduje u cijeloj priči je da najbolje od njega tek očekujemo. Vugrek je autor nekoliko samostalnih izložbi sa skulpturama u metalu (spojevi lanaca, klipova, polu osovina,...), za koje je ponio samo najbolje kritike. Njegove skulpture krase prostore u Hrvatskoj i inozemstvu, a u svijetu poduzetništva i inovatorstva "iskočio" je kao autor kamp prikolice. U ova teška vremena Siniša Vugrek je motivator, svojevrsni “spiritus movens” mladim i poduzetnim članovima društva pod motom "Kad je najteže - tad treba ulagati". S ponosom ga možemo zvati “našim Varaždincem” - s velikim “V” - poručili su iz Varaždinske građanske garde.

Galerija slika