FOTO Nastavljamo s predstavljanjem finalistica Best model i Lice godine 2024

Varaždinske vijesti | 3.4.2024. u 10:10h | Objavljeno u Društvo

Nakon što je u Varaždinu održan casting poziv za modele na natječaju Best model i Lice godine 2024 Sjeverozapadne Hrvatske - koji uključuje kandidatkinje iz tri županije: Varaždinske, Koprivničko-križevačke i Međimurske županije, pod vodstvom direktorice i poduzetnice Lene Radanović i suorganizatorice Ivane Radiković - objavljeni su i finalisti(ce), a mi nastavljamo s njihovim predstavljanjem.

>> FOTO Objavljene finalistice Best Model i Lice godine 2024
>> Predstavljamo još dvije finalistice natječaja Best model i Lice godine

Moje ime je Ema Hranj, imam 20 godina i dolazim iz malog mjesta u općini Bednja. Završila sam ekonomsku školu te trenutno studiram Logistiku i mobilnost na Sveučilištu Sjever u Varaždinu. Slobodno vrijeme volim provoditi u prirodi i u društvu meni dragih ljudi. Sudjelovala sam na različitim revijama, te izborima i natjecanjima ljepote na kojima sam ostvarila dosta dobre rezultate. Velika želja mi je da se bavim modelingom jer me jako interesira svijet mode, glamura i ljepote, a ovaj izbor smatram odskočnom daskom za buduće suradnje i projekte.

Best_model_i_Lice_godine_Ema_Hranj_02.jpeg

Moje ime je Leona Marie Braniša, imam 16 godina, a uskoro punim 17. Dolazim iz mjesta pored Varaždina. Pohađam Strojarsku i prometnu školu Varaždin. U slobodno vrijeme odlazim u teretanu i volim se družiti sa prijateljima. Već duže vrijeme se želim baviti modelingom i zbog toga sam jako sretna na ovoj prilici. Veselim se novom iskustvu i novim poznanstvima.

Best_model_i_Lice_godine_Leona_Marie_Branisa_02.jpeg

Moje ime je Laura Oković, imam 19 godina. Završila sam srednju školu za Medijskog teh. te nastavila školovanje na fakultetu Sveučilište Sjever smjer Multimedija, oblikovanje i primjena. Također, u slobodno vrijeme bavim se fotografiranjem i uređivanjem fotografija te sam vješta na području dizajna. Osoba sam koja strastveno uživa u aktivnom načinu života. Moji hobiji obuhvaćaju redovite posjete teretani već punih 3 godine i vožnju motora te jahanje, što mi pruža ne samo tjelesnu snagu, već i osjećaj slobode. Volim provoditi vrijeme u prirodi sa psima, šetajući šumom i promatrajući životinje, što me povezuje s okolinom i pruža mi smirenost. Osim toga, moj interes za svijet mode odražava se kroz želju da se dodatno izrazim i istaknem svoj osobni stil. Kroz kombinaciju tih interesa, oblikujem svoj životni put koji je uravnotežen, raznolik i odražava moju jedinstvenu osobnost.

Best_model_i_Lice_godine_Laura_Okovic.jpeg

Moje ime je Leona Novak. Imam 19 godina. Dolazim iz malog naselja Jalkovec koji se nalazi u okolici Varaždina. Polazila sam III. osnovnu školu Varaždin te završila srednju Medicinsku školu Varaždin smjer prirodoslovne gimnazije prošle godine. Vrlo sam pozitivna i komunikativna osoba, volim pomagati ljudima i dati svoj maksimum u svemu. U modelingu sam nova ali smatram da ako imaš dovoljno želje i volje možeš uspjeti sve što poželiš.

Best_model_i_Lice_godine_Leona_Novak.jpeg

Moje ime je Marcela Mraz. Dolazim iz Budančevice, malenog mjesta pored Đurđevca i imam 24 godine. Već nekoliko godina radim u ugostiteljstvu. Komunikativna sam, vedra i vesela osoba. Volim isprobavati nešto novo te sam se stoga i prijavila na ovaj izbor.

Best_model_i_Lice_godine_Marcela_Mraz.jpeg

Moje ime je Dora Brleković, rođena sam 5. siječnja 2007. godine, živim u malom mjestu Leskovec u blizini Varaždinskih Toplica. Završila sam Osnovnu školu Svibovec, a trenutno pohađam 3. razred Srednje strukovne škole Varaždin u smjeru likovne umjetnosti i dizajna – dizajner odjeće. Oduvijek su me zanimale sve vrste umjetnosti a posebice: slikanje, kiparstvo, arhitektura, glazba, moda. Velika sam obožavateljica visoke mode te sam se uvijek htjela okušati u modnom svijetu kao model a kasnije uz malo sreće i izobrazbu kao modni dizajner. Već nekoliko godina imam i želju studirati psihologiju te postati psihologinjom te i na taj način pomagati ljudima jer danas je uz fizičko zdravlje izuzetno važno i psihičko zdravlje. Opisala bih sebe kao komunikativnu i ekstrovertiranu osobu koja voli upoznavati nove ljude, posjećivati nova mjesta, te iskušavati se u novim stvarima i aktivnostima. Volim učiti razne nove stvari, pojmove, istraživati neke nove svjetove. Volim čitati razne knjige, pisati pjesme, slikati i crtati.

IMG_20240402_152938.jpg

Ja sam Petra Hrlić. Imam 19 godina. Radim u Good Foodu pizza majstor. U slobodno vrijeme volim se družiti, šetati, baviti se modom i uzivati u priodi. Čast mi je biti dio Best model direkcije.

IMG_20240402_153045.jpg

IMG_20240328_221541.jpg