FOTO: Iz topa kod Starog grada danas zapucala intendantica Jasna Jakovljević Foto: Krešimir Đurić

FOTO: Iz topa kod Starog grada danas zapucala intendantica Jasna Jakovljević

Varaždinske vijesti | 6.6.2020. u 15:14h | Objavljeno u Društvo

U sklopu današnje svečane smjene straže Varaždinske građanske garde, na Starom gradu točno u podne uzicu Varaždinskog topa povukla je intendantica Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu Jasna Jakovljević.

- Jasna Jakovljević dolazi u Varaždin krajem 2005. godine na mjesto v.d. ravnateljice kazališta, a u srpnju sljedeće godine postaje ravnateljicom kazališta, sve do 2013. godine kada varaždinsko kazalište dobiva status narodnog kazališta, a Jasna postaje intendantica. Od 2006., pa sve do danas, HNK u Varaždinu bilježi samo rast, kako u programskim okvirima tako i u financijskom pogledu. Ono što treba posebno napomenuti je Jasnina briga i stalno zalaganje za očuvanjem spomenika kultiure - zgrade HNK. Ovih dana svjedoci smo velikog investicijskog zahvata u bit svakog kazališta - pozornicu. Osim sitnih, kozmetičkih zahvata pozornica HNK nije obnavljana još od same izgradnje kazališta. Zahvaljujući trudu, zalaganju i upornosti naše Jasne, HNK u Varaždinu dobiti će modernu, tehnički potpuno opremljenu pozornicu, kakvu kolektiv kojem je Jasna na čelu i zaslužuje. Zbog svega navedenog osjećamo dužnost, čast i obavezu da se Jasni zahvalimo na naš način - pucnjem iz Varaždinskog topa - obrazložili su Purgari odabir Jasne Jakovljević.

purgari_top_jasna_jakovljevic_6-6-2020_1.JPG

purgari_top_jasna_jakovljevic_6-6-2020_2.JPG

purgari_top_jasna_jakovljevic_6-6-2020_3.JPG

purgari_top_jasna_jakovljevic_6-6-2020_4.JPG

purgari_top_jasna_jakovljevic_6-6-2020_5.JPG

purgari_top_jasna_jakovljevic_6-6-2020_6.JPG

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci