FOTO Colas Hrvatska i studenti Građevine donijeli nogometno zlato u Hrvatsku

VV | 21.3.2023. u 10:13h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Zaposlenici Colas Hrvatska i studenti partnerskog Građevinskog fakulteta iz Zagreba osvojili su nogometno zlato, svatko u svojoj kategoriji, na Colasovim sportskim igrama u Maroku. Riječ je o Colas Team Cup-u, natjecanju koje okuplja Colasove timove iz cijelog svijeta oko temeljnih vrijednosti Grupe – brižnost, zajedništvo, odvažnost. Svake dvije godine Colas grupacija sa sjedištem u Parizu organizira međunarodno natjecanje za svojih 58.000 zaposlenika iz preko 50 zemalja svijeta pod nazivom Colas Team Cup.

Ove godine kategorije su bile nogomet, trčanje i nevjerojatni talenti (pjevanje, sviranje, ples, slikanje…), a sudjelovalo je gotovo 500 sudionika. Od toga 15 nogometnih ekipa zaposlenika i 6 nogometnih ekipa studenata koji su se pokazali najboljima na lokalnim kvalifikacijama koje su održane krajem 2022. godine. Po prvi puta ovo je natjecanje bilo otvoreno i za studente partnerskih fakulteta pa su se tako timu Colas Hrvatska pridružili i studenti Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i jedan student trkač.

S ponosom smo opet nosili hrvatske boje nakon što su zaposlenici, a i studenti u Budimpešti osvojili zlato te se sad iz Maroka vratili s medaljama i 2 zlatne plakete. Osim zlata, kući smo donijeli i pohvale za najljepšu igru i Fair play te pokazali da zaista živimo Colasove vrijednosti (brižnost, zajedništvo, odvažnost/care, share, dare) te još jednom pokazali da Hrvatska s pravom nosi epitet nogometne nacije.

Galerija slika