FOTO Četrdesetak obrtnika predstavilo bogatu ponudu na Obrtničkom uličnom sajmu Foto: Krešimir Đurić

FOTO Četrdesetak obrtnika predstavilo bogatu ponudu na Obrtničkom uličnom sajmu

vv | 1.4.2023. u 20:00h | Objavljeno u Društvo

Obrtnici su na štandovima prezentirali i prodavali radove, ručno izrađeni nakit, proizvode od ručno tkanog platna, licitarske proizvode, igračke, domaće čajeve i sokove, ekološku kozmetiku i mnoštvo drugih proizvoda

Četrdesetak varaždinskih obrtnika predstavilo je proizvode i usluge na 15. Obrtničkom uličnom sajmu u subotu, 1. travnja, na Trgu kralja Tomislava, Franjevačkom trgu i Pavlinskoj ulici u organiziraciji Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin.

>>Milanović obrtnicima: Želim vam niske poreze i dobre zarade, da više nemate razloga odlaziti preko granice

Obrtnici su na štandovima prezentirali i prodavali radove, ručno izrađeni nakit, proizvode od ručno tkanog platna, licitarske proizvode, igračke, domaće čajeve i sokove, ekološku kozmetiku i mnoštvo drugih proizvoda.

Prezentirali su i kako se izrađuje platno tkalačkim stanom, kovač je s čekićem i nakovnjem izrađivao suvenire, frizerke i kozmetičarke promovirale su svoje djelatnosti, a Sekcija frizera i salona za uljepšavanje organizirala je i humanitarnu akciju od čega su prikupljena sredstva namijenjena Udruzi za autizam POGLED.

Srednje škole predstavile su obrtničke i obrazovne programe kako bi mlade zainteresirale za obrtnička zanimanja.

Uz bogatu ponudu na štandovima bio je tu i atraktivni zabavni program uz nastup Centra tradicijske kulture Varaždin i Tamburaški sastav Taliri.

Kako je to izgledalo, pogledajte u fotogaleriji Krešimira Đurića: