FOTO: Boxmark radnicima organizirao završnu proslavu, podijeljena i priznanja "jubilarcima"

Varaždinske vijesti | 31.12.2017. u 13:45h | Objavljeno u Društvo

Tvrtka Boxmark Leather, jedan od vodećih proizvođača kožne galanterije za automobilsku industriju, svake godine organizira završnu proslavu za sve svoje radnike.

Ove je godine proslava održana 29. prosinca u velikoj dvorani varaždinske Arene, s obzirom na ukupan broj radnika, kojih je više od 3.400, te činjenicu da u susjedstvu, u Trnovcu, Boxmark zapošljava glavninu ukupnog broja zaposlenih.

Priznanja “jubilarcima”

Gotovo cjelodnevno završno druženje započelo je svečanom podjelom priznanja “jubilarcima”, a riječ je o 270 radnika koji iza sebe imaju 10 ili 15 godina neprekidnog rada u tvrtki. Za njihovo dugogodišnje zalaganje i trud, članovi Uprave Tomislav Cesarec, Nives Kampare i Marijan Batina uručili su im prigodne plakete te novčane nagrade pa su tako radnici za 10 godina rada primili 500 kuna, a radnici koji su u Boxmarku od samog početka, 15 godina, primili su po 750 kuna.

- Iskreno zahvaljujem svima koji ste s nama već 10 i 15 godina, na vašem predanom radu, suradnji i vrijednom doprinosu poslovanju i ostvarenju ciljeva tvrtke. Želim vam da i dalje budete tako predani i da budete uzor za naše nove, mlade radnike jer jedino uz vaš primjer i pomoć, i oni sami mogu dati svoj izniman doprinos poslovanju naše tvrtke – istaknuo je u kratkom obraćanju član uprave i direktor proizvodnje Tomislav Cesarec, nakon čega su podijeljena priznanja, uz veliki pljesak okupljenih svakom od “jubilaraca”.

Kako bi na zajedničko druženje imali i lijepu uspomenu, ovaj svečani trenutak ovjekovječen je zajedničkom, milenijskom fotografijom svih jubilaraca, koji su se potom okupili i na kratkom domjenku.

U poslijepodnevnim je satima počelo i zajedničko druženje svih radnika, kojih se Areni okupilo više od 2.000, a osim iz pogona u Trnovcu, došli su i radnici iz pogona u Zlatar Bistrici i Slavonskom Brodu. Budući da je cilj završne godišnje proslave, koju Boxmark organizira u suradnji s radničkim vijećem i suradnicima, da se radnici dobro zabave, za njih je organizirana i predstava u izvedbi Kerekesh Teatra uz koju su se svi dobro nasmijali. Ništa manje veselo nije bilo ni nakon predstave na druženju uz hranu i piće u neograničenim količinama, te, naravno, živu glazbu.

Više pročitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti

Označeno u