FOTO Adventska čarolija u Županijskoj palači

Varaždinske vijesti | 27.11.2021. u 09:19h | Objavljeno u Društvo

Varaždinska županija će se i ove godine atraktivnim sadržajima uključiti u adventsku čaroliju pa je već jučer navečer najljepše dvorište u Varaždinu, ono barokne palače Varaždinske županije postalo jedinstvena atraktivna kulisa za fotografiranje i snimanje vlastite razglednice te kreiranje nezaboravnih uspomena.

Naime, Božićne jelke ukrašene su drvenim igračkama i jabukama kojima su se tradicionalno ukrašavali domovi u blagdansko doba u našem kraju.

Ukrašeno dvorište obišli su i župan Anđelko Stričak, zamjenica župana Silvija Zagorec te direktor Turističke zajednice Miran Bojanić Morandini.

Kako je istaknula zamjenica župana, u dvorištu, odnosno atriju nalazi se "Sandučić dobrih želja" u kojem je, baš kao u neka prošla vremena moguće ostaviti pisanu poruku i zaželjeti nešto lijepo i originalno.

- Za svu malu i veliku djecu te kreativce postavili smo taj sandučić, a tri najljepše i najkreativnije želje biti će i nagrađene. Advent kao predbožićno razdoblje je najljepše i najveselije razdoblje, poglavito djeci koja uživaju u okićenim borovima, dekoracijama i naravno darovima. Sigurna sam da se ova naša adventska čarolija odlično uklapa u cijelu adventsku priču u ovome gradu, a pripremili smo i još nekoliko lijepih događaja vezanih za ovo razdoblje - rekla je zamjenica župana Silvija Zagorec i pozvala sve da obiđu Županijsku palaču te da svojom posjetom doprinesu adventskoj čaroliji.