"Feelovci" Starlight i Benni predstavili Varaždin i Hrvatsku na Svjetskom natjecanju u Njemačkoj Foto: Plesni klub Feel

"Feelovci" Starlight i Benni predstavili Varaždin i Hrvatsku na Svjetskom natjecanju u Njemačkoj

VV | 6.10.2024. u 14:07h | Objavljeno u Društvo

Plesni klub Feel breaking elemente, kao urbani plesni stil, njeguje svih jedanaest godina postojanja.

Ovaj su vikend B-girl Starlight (Zara Halić) i B-boy Benni (Benni Pranjić) otputovali u Magdeburg na svoje prvo svjetsko natjecanje u breakingu u organizaciji International Dance Organization (IDO), na kojem je sudjelovalo 150 breakera i breakerica.

Benni je u svojoj kategoriji imao najviše konkurencije i zauzeo sveukupno 20. mjesto u svojoj kategoriji, dok je Zara u svojoj kategoriji ušla u Top 8 i u konačnici svoje peto mjesto podijelila sa Slovenijom i Njemačkom.

- Preponosna sam na naše breakere! Zara i Benni prvenstveno iza sebe sada imaju veliko iskustvo koje će uz pomoć profesionalnog i iskusnog trenera Zlatka Tomašića, nadograđivati do sljedećeg tako velikog natjecanja – izjavila je vlasnica Plesnog kluba Feel Romana Rod.

Pred vratima slijede bodovna i državna natjecanja u lijepoj našoj, no planovi u klubu itekako su veliki za napredne breakere, dok su oni najmanji, početnici, jako motivirani svojim uzorima i u pravim uvjetima treninga i profesionalnim trenerskim savjetima, grade svoje prve breaking pokrete.

- Veliko hvala mami Maji Pranjić i mami Ljiljani Filipašić, koje su prevalile daleki put do Njemačke, omogućile predstavljanje kluba na ovakvom natjecanju, a prvenstveno svojoj djeci stvorile uspomene koje će itekako pamtiti - poručila je Rod.

Galerija slika