Donacija SDP-a udrugama Životni zov i Spas: hrana i deke za napuštene životinje Foto: Ilustracija/ŽO SDP

Donacija SDP-a udrugama Životni zov i Spas: hrana i deke za napuštene životinje

VV | 31.12.2021. u 13:13h | Objavljeno u Društvo

Varaždinski forumaši i forumašice nastavili su s humanitarnim aktivnostima.

U četvrtak su posjetili varaždinsku Udrugu za zaštitu životinja Spas i Udrugu Životni zov. Pritom su razveselili njihove štićenike s donacijom velike količine hrane za pse i mačke te toplih deka za ovo hladno razdoblje.

Humanitarna akcija samo je nastavak cijelog niza humanitarnih aktivnosti koje su forumašice i forumaši Gradske organizacije SDP-a predvođeni predsjednikom Lovrom Lukavečkim provodili u prosincu skupljajući vrijedno donacije uglavnom članica i članova SDP-a. U posjetu Udrugama forumašima i forumašicama pridružili su se predsjednica županijske organizacije SDP-a i saborska zastupnicima Barbara Antolić Vupora, potpredsjednik županijske organizacije SDP-a, predsjednik Foruma mladih Varaždinske županije i predsjednik Kluba vijećnika SDP-a u županijskoj skupštini Luka Zrinski te predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković.

- Pohvaljujem humanitarnu aktivnost varaždinskih forumašica i forumaša koja je izrazito bitna u ovom blagdanskom razdoblju. Drago mi je da smo nakon donacije socijalnoj samoposluzi i Udruzi Spas odlučili pomoći donaciji Udruzi Životni zov koja je ove godine doživjela strašnu tragediju u kojoj su joj izgorjele prostorije. Grad Varaždin gdje SDP ima odgovornost za upravljanje gradom već je pomogao Udruzi kroz gradski proračun, a svaka privatna inicijativa i donacija je dobrodošla te se nadam da će naša inicijativa biti poticaj drugima da se uključe i pomognu – istaknuo je potpredsjednik županijskog SDP-a i predsjednik Foruma mladih SDP Varaždinske županije Luka Zrinski

Označeno u