Dođite u petak na Večer poezije i glazbe u varaždinskoj Gradskoj knjižnici Foto: VV arhiva

Dođite u petak na Večer poezije i glazbe u varaždinskoj Gradskoj knjižnici

I.D./Varaždinske vijesti | 30.11.2016. u 13:05h | Objavljeno u Društvo

Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina, u suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom "Metel Ožegović" Varaždin, u petak 2. prosinca organizira "Večer poezije i glazbe", koja će se održati u Studijskoj čitaonici Gradske knjižnice (Trg slobode 8a) u 19 sati.

U programu sudjeluju članovi novinarsko-literarne grupe "Jasminka Matoković Jaca": Vesna Šimunec, Maja Brkinjač, Vesna Bodlović, Marijana Židov, Ljiljana Novak, Marko Lukić, Stjepan Graš, Renata Pocedulić i Veronika Mikić. Gošća će biti pjesnikinja Ružica Juras, a u glazbenom dijelu programa sudjelovat će Samanta Gran, Šimun Šopar, učenici Srednje glazbene škole Varaždin i Ljubomir Benjak.

"Večer poezije i glazbe" organizira se u povodu 3. prosinca, Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i 6. prosinca, Dana grada Varaždina.

Podsjetimo ovom prilikom i na humanitarnu akciju "Noge za mnoge" koju je pokrenulo Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina, s ciljem prikupljanja sredstava za nabavku novog kombi vozila s podiznom rampom za prijevoz osoba u invalidskim kolicima.

Svi zainteresirani donacije mogu uplatiti na broj računa Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina: IBAN HR2423600001101744174, uz naznaku "Donacija za kombi". Kontaktirati ih možete i u njihovim prostorijama na adresi: Kralja Petra Krešimira IV 6, Varaždin ili na broj telefona 042 214 393.