Dođi na spooky Halloween party u P4 podzemlje

vv | 25.10.2024. u 15:53h | Objavljeno u Društvo

BU! P4 se u četvrtak, 31.10. pretvara u P4 podzemlje. Prvo ćemo pred tebe podastrati crveni tepih, a zatim ćemo te utamničiti u P4 podrumu na najspooky Halloween partyju u gradu! Ipak, note će biti malo lakše uz playlistu svevremenskih hitova Michaela Jacksona, Limp Bizkita, Kinokluba, Britney, Avril, Dua Lipe, Luzera, Miach i drugih party startera. Imamo tri dodatna momenta na Halloween partyju: 1. Sugeriramo ti da nabaciš masku jer i ove godine biramo najbolju masku; 2. Nećemo gledati film Vrisak, ali ćemo nagraditi najjači vrisak; 3. Organiziramo i natjecanje u rezbarenju tikvi. Najboljima u svim kategorijama uručujemo poklončiće istu večer. Prijave za natjecanja idu u Pečetri inboks na IG ili FB. Upad je free, a pregledaj i video najavu na LINKU.

Pecetri_halloween_02.jpg

Vidimo se u P4 u petak, 6. prosinca na još jednom izdanju KVART-a na brzaka x YEM! Line-up je već posložen, no s obznanjivanjem imena ćemo još malo pričekati. Do onda rezerviraj svoje mjesto na KNBxYEM 6. prosinca u P4 podrumu. Što to znači? Rezervacije ulaznica su moguće putem obrasca na linku, a rezervacijom ulaznice dobivaš mogućnost kupnje ulaznice prije svih i nemaš straha da gubiš svoje mjesto na KNBxYEM. Regularna prodaja ulaznica počet će 1. studenog.

REZERVIRAJ SVOJU ULAZNICU

Pecetri_halloween_03.jpg

Najavljujemo i druge redovne aktivnosti u P4. Krenuli smo s programom Sviraj u P4 u sklopu kojeg smo otvorili P4 podrum za sve vas koji želite jammati, a nemate gdje. Ili vam treba mjesto za probe. Termin srijedom od 20 sati je otvoren za probe bendova, dok je subota od 20 sati (ovisno o koncertima u podrumu) rezervirana za jammanje. Dio opreme osigurali smo mi u P4 (bubnjevi, klavijature, gitara, mikrofoni, razglas), a dio opreme glazbenici nose sami. Sve što trebaju zainteresirani učiniti je prijaviti se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i pitati za slobodne termine.

Pecetri_halloween_04.jpg

Nakon nedjeljnog ručka, a potom i drijemeža na kauču, dođi u P4 i zaigraj društvene igre u sklopu programa Board Games u P4! Naš volonter bit će ti na usluzi, a neke od igara koje možeš zaigrati su Vienna Connection, Party Alias, Air Pictionary, Dixit, Monopoly Bid, stolni nogomet i sl. Naravno, uvijek sa sobom možeš ponijeti svoje igre. Od drugih programa ističemo izložbu fotografija Antonija Nemeca u sklopu Podruma ponedjeljkom u organizaciji Vanime, te reprizu predstave Jabuko rumena te razgovor nakon predstave s mladim umjetnicama Inkom Eldan i Martinom Slakoper, u organizaciji kazališta Gllugl. Više informacija o svim programima dostupno je na službenoj web stranici www.pecetri.com.