Dobra vijest: na igralište u POS naselje stigla ljuljačka za mališane, no to nije sve Foto: Foto:Čitateljica

Dobra vijest: na igralište u POS naselje stigla ljuljačka za mališane, no to nije sve

IHR/Varaždinske vijesti | 6.4.2019. u 18:28h | Objavljeno u Društvo

- Novo igralište u POS naselju u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu izgleda super moderno, ali ima brojne nedostatke. Niti jedan segment novog igrališta, osim jedne udaljene klackalice i jedne stare njihalice u obliku kokota nije primjerena za djecu mlađu od tri, četiri godine – požalila se čitateljica, o čemu smo nedavno pisali.
Roditelji nezadovoljni: „Mala djeca na novom igralištu u POS-u spala na klackalicu i kokota
Iz Gradu Varaždinu su nam potvrdili da su zaprimili dopis nezadovoljnih roditelja vezano uz uređenje igrališta u POS naselju te su najavili kako će po okončanju zimskog perioda biti izvršena redovna godišnja inspekcija svih dječjih igrališta te će se odrediti mjere i aktivnosti za održavanje i dodatno opremanje dječjih igrališta, pa tako i za igralište u POS-u, koje je u siječnju uređeno. U međuvremenu je na igralištu postavljena ljuljačka s košarom primjerena za malu djecu, javila nam je čitateljica, a potvrdili su nam to i u Gradu.
- Vezano uz POS dječje igralište, prošli tjedan postavljena su još dva igrala (ljuljačka sa zaštitom primjerena maloj djeci), a idući tjedan će biti postavljeno još jedno igralo za mlađu djecu – poručili su iz Grada.