Dobitnici kotizacija za NTC seminar dr. Rajovića u varaždinskoj Areni 27. studenog su...

VV | 9.11.2023. u 13:35h | Objavljeno u Društvo

Zbog velikog interesa za NTC seminar poznatog stručnjaka i edukatora dr. Ranka Rajovića, otvoren je još jedan termin seminara koji će se održati u ponedjeljak, 27. studenog, u Areni Varaždin, s početkom u 17 sati. U suradnji s organizatorom događanja agencijom ProSport iz Zagreba podijelili smo dvaput po jednu kotizaciju, a sretni dobitnici su Ivan Kalić i Lidija Brleković. Čestitamo!

Dr. Ranko Rajović gostovao je u Varaždinu 25. listopada na temu „Zašto djeca sve teže uče? Značaj fizičke aktivnosti za razvoj djeteta“ govoreći o važnosti rane stimulacije u cilju razvijanja motoričkih i kognitivnih sposobnosti djeteta.

Na seminaru je bilo više od 250 sudionika, ali je interes bio puno veći od predviđenih mjesta pa su odlučili organizirati dodatni termin kako bi svi zainteresirani dobili priliku sudjelovati u seminaru. U suradnji s organizatorom seminara agencijom ProSport i ovoga puta dijelimo dvije kotizacije putem našeg Facebook profila.

Više informacija o seminaru, načinu prijave i kotizaciji može se naći putem linka https://www.prosport.hr/seminar-ntc

Foto23-0910-018.jpg

Koliko je ova tema bitna svakom roditelju govori i činjenica kako je ove godine više od 4.000 djece dobilo odgodu upisa u prvi razred. Neki od razloga su izostanak jezičnih predvještina, emocionalna i socijalna nezrelost, poteškoće u razvoju i izražavanju. Dr. Rajović će se na seminarima u Varaždinu, Osijeku i Zagrebu fokusirati upravo na ove izazove i pokazati kako koristiti najnovija saznanja iz neurofiziologije za rad s djecom kod kuće, u vrtiću ili u školi. U vrijeme kada se sve veći broj roditelja suočava s odgodom upisa svojih mališana u školu, NTC seminar pružit će praktične primjere kako biste podržali razvoj djeteta kod kuće, u vrtiću ili školi.

Seminar je namijenjen roditeljima, edukatorima, odgajateljima, učiteljima i svima koji rade s djecom.

Dr. Ranko Rajović autor je NTC sistema učenja koji se primjenjuje u više od 20 država Europe te autor više od 20 knjiga, priručnika i igara za cjelovit razvoj djeteta. Specijalist je interne medicine, magistar neurofiziologije i doktor sportskih znanosti. Suradnik je UNICEF-a za ranu edukaciju i šef Katedre za neuroznanost u odgoju i obrazovanju na Pedagoškom fakultetu u Kopru.