Dobitnici 4x2 karti za zadarsku hit predstavu "Kredit" u HNK Varaždinu su...

| 7.11.2022. u 08:28h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Varaždinske vijesti u suradnji s HNK Varaždin dijele 4x2 ulaznice za predstavu "Kredit", koja je na rasporedu u ponedjeljak, 7. studenog, u 19.30 sati u HNK Varaždin. A sretni dobitnici su Sandra Hudinčec, Petra Talan, Mihaela Šafarek i Arijana Cikač. Čestitamo!

Ulaznice možete podići na blagajni kazališta uoči početka predstave. 

O predstavi:

KREDIT je priča o klijentu kojemu je žurno potrebno dobiti novac od banke, ali situacija se zakomplicira kada mu menadžer poslovnice odbije omogućiti kredit zbog toga što ne ispunjava uvjete kreditiranja. Suočen s nemogućnošću ispunjenja svoje želje klijent započinje s prijetnjama mendžeru i postupno pretvara njegov život u pravu noćnu moru.

Tekst je prvi put postavljen 2013.g. u Barceloni, a prva je predstava igrala kontinurano 440 puta do 2018.g., obarajući sve rekorde gledanosti. Do danas je preveden na 8 jezika i postavljen u 10 država.

Autor teksta, Jordi Galceran u španjolskom teatru poznat pod nadimkom “kralj blagajne”, majstorski obrađuje naizgled svakodnevne teme koje pretvara u iznimno uzbudljive trilerske i komedijske situacije. Tekst Kredit je u Španjolskoj dobio prestižnu Nagradu Ceres.

Međimurka
Redateljica Nenni Delmestre, nakon velikih uspjeha s Galceranovim tekstovima Gronholm metoda i Burundanga, koje je postavila u Sloveniji i Italiji, po treći put prihvaća se postavljanja ovog omiljenog pisca s glumcima zadarskog HNK, Davorom Jureškom i Alenom Liverićem koji je svojevremeno bio član ansabla HNK u Varaždinu.

Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Kazališta ili putem online prodaje: https://hnkvz.mojekarte.hr/hr/all.html